2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
مرسی جواب دادی عزیزم بمن چهارتا داده گفت هر دوازده ساعت یدونه عضلانی میخوام بدونم همسرم میتونه بزنش ...

اره عزیزم منم چهارتا زدم همسرم برام زد. بعدش گرگرفتگی و یکم تنگی نفس داشتم و اینکه سه روز قندم بالا بود رو فشارهم تاثیر داره اینارو میگم که حواست باشه قربونت برم 

خداياشكرت....❤️ 
منم دلم میخواد مثبت شم 😔فک کنم فقط من جواب نگیرم اینجا  خداروشکر همه مثبت شدن😘😘😘 خدا میدو ...

عزیزه دلم انشالله که مثبت میشی اینطوری ناامیدانه صحبت نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم گلم .....راستی دکتر ی ازمایش داد گفت ولی انجام بده ازمایش N1PT....شما میدونی این چیه؟. من ا ...

دکتر برای من هم نوشت و گفت بعد غربالگری اول ، اگر غربالگری خوب بود انجام بدم. گفت ۴ تومن میشه و تا ۹۹ درصد سلامت کروموزوم ها را نشان میده

راستش من مطمئن نیستم که انجام بدم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خانما کسی بوده همون اوایل بارداری خارش بگیره من کل بدنمو انگار پشه گزیده باشه جاش قرمز میشه میخاره ...

عزیزدلم شاید حساسیته اما از دکترت بخواه انزیم های کبدیتو چک کنه گلی

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم استراحت کردم بهتر شدم

ساراجونم هرموقع اینجوری میشی یه لیوان اب بخور با یه چیز شیرین به پهلوی چپ دراز بکش دردت بهتر میشه نگران نباش اگر دیدی خدایی نکرده مدامه اونوقت برو ان اس تی بده

خداياشكرت....❤️ 
منم دلم میخواد مثبت شم 😔فک کنم فقط من جواب نگیرم اینجا  خداروشکر همه مثبت شدن😘😘😘 خدا میدو ...

این چه حرفیه عزیزم. ان شاالله شمام مثبت میشی. انقد ناامید نباش. فعلا این چند روز رو سعی کن از وجود جوجه هات لذت ببری.🤩😍 وقت برا غصه و... زیاده که البته ان شاالله وقتشو پیدا نکنی 😄

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم این گروهو من تاجایی که میشناسم میوفته رو دور مثبت اکثر بچه ها باهم مثبت میشن این چندروزه اینجوری بوده خداروهزاران‌ مرتبه شکر انشالله توهم جزو ‌مثبتایی مطمئن باش😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزدلم شاید حساسیته اما از دکترت بخواه انزیم های کبدیتو چک کنه گلی

نمیدونم چیکاجون اره حتما بهش میگم

خدا کنه فقط مشکل بدی نباشه

خدا دوقلوهاتو نگه داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزه دلم انشالله که مثبت میشی اینطوری ناامیدانه صحبت نکن

واقعاا امیدی ندارم خداا بد جایی دستمو ول کرد 😔

یادم نمیره هیچوقت تو رویان روضه حضرت فاطمه پخش شد روز انتقالم رفته بودم با خبرای خوش برگردم امااا فقط دوتا جنین داشتم با کیفیت متوسط😔

از رویان تا دم ماشین گریه کردم 

این گریه هاا برام غریبه نیست من پنج سال با زندگیم جنگیدم روز و شبم گریه بود تا خدا منو هم دید مشکلمو حل کرد 

ام م مامان شم یادم بره روزای تلخ و بدبختیمو 

بازم یه بحران جدید دگ انگار من نباید شاد باشم 

خیلییی از خدا گله دارم خیلی خودش دیده بود همه اون روزاروچی کشیدم 😔

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

مبارک باشه عزیزم ان شالله ۹ماه بسلامتی بگذروزنی وسالم سلامت بغلش کنی 💓💓

نمیدونم چیکاجون اره حتما بهش میگم خدا کنه فقط مشکل بدی نباشه خدا دوقلوهاتو نگه داره

هیچ مشکلی نیست مامان مهربون منتطر باش کلی اتفاقات جورواجور تو راهه😂😂نی نیمون حالش خوب خوبه😘😘 زنده باشی گلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام سوگل جان من از اول نمازم را معمولی خوندم الحمدالله لک بینی نداشتم.اگر نداری کامل بخون ، سعی ک ...

ممنون گلم بخاطر ذکرا

والا من روز ده انتقال خونریزی داشتم از اون به بعدم‌مدام لک بینی دارم بخاطر همین میترسم سرپا بخونم ولی نماز نشسته اصلا به دلم نمیشینه😥

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم