2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
خدانکنه عزیزم. مامانم اینا داشتن میومدن تا یجایی اومدن برف بود نتونستن بیان برگشتن😭😭😭😭

عزیزم😔😔😔

اشکالی نداره غصه نخور عزیزم زود بزرگ میشن جوجه ها به این فکر کن خیلیا دوست دارن جات باشن به خودت ارامش بده الهی همه چی زود خوب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پررنگ  دقیقا هم رنگ خط بالایی بنظرت دوقلوس؟

واسه منم روز ۱۰ خیلی پررنگ بود 

روز ۱۳ بتام ۲۵۰۰ ولی یه قلوعه از رو اینا نمیشه گفت عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید وارم شما ها هم مثل من سرتون. شلوغ بشه. دیگه. وقت. تاپیک. نداشته باشید
چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
مرسی عزیز دلم وقت گذاشتی    خوب شد سیاه دونه رو گفتی منم پرولاکتینم مرزه پی نخورم دیگه ، ...

من که میخوردم بخاطر قرص هیدروکسی کلرین حتما باید میخوردم. من بعد انتقال استراحت خاصی نداشتم فقط خودمو خسته نکردم فردای انتقال ۵ ساعت با ماشین برگشتم خونه. بعد خونریری هماتوم استراحت کردم. روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی حتما باشه

خدایا شکرت
چندروز پیش اومدم خونه اون بیچاره هارو هم خسته کردم. بخدا نابود شدم کمرم صاف نمیشه 😔😔

خیلی سخته من دوستم دوقلو داشت یه کسی بیار یمدت کمکت کنه دنبال پرستار باش

خدایا شکرت
چندروز پیش اومدم خونه اون بیچاره هارو هم خسته کردم. بخدا نابود شدم کمرم صاف نمیشه 😔😔

ببین همینه واقعا من دوستم سه قلو باردار شد از وقتی خودش پنج ماهش بود مامان دووستم اومد خونشون تا بچه ها یه سال و نیم دوسال بودن 

مسئولیت هر قل با یکی بود فککن وقتی کیرفت شهرستان اون قل و با خودش میبرد چون شوهر و بچه داشت شهرستان ثاقعا سختشون بود اما مجبور بودن تو هم کارت به یه هفته دو هفته راه نمیوفته یکم بچه ها جون دار تر بشن باز کارت راحتتر شاید بشه مثلا تا ۸ ۹ ماه

اره والا میدونم عزیزم خیلی سخته

نه عزیزم😔😔به معنای واقعی داغونم یسره نشستم این میخوابه تا میذارمش تو‌ جا اون یکی بیدار میشه داد می ...

خدا بهمون صبر بده با بیکسیمون

ولعصر زیاد بخون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداروشکر مشکلی نداشت نه آنتی بیوتیک نخوردم  من ۴۰ تا تخمک داشتم ۱۲ تا جنین شد که ۱۰ تاش قابلی ...

چون‌آزواسپرم‌بود‌‌‌‌جنین‌کم‌شد؟

۴۰تاتخمک‌خیلی‌بودها..هایپرنشدی؟

دوستم‌هفته‌پیش‌پانچرشده‌۱۰تاتخمک‌داشته‌

۶تاجنین‌شده‌..شوهرشم‌مشکل‌نداشته‌.

میترسم‌.‌تعدادجنین‌های‌من‌کم‌بشه.

من‌پیامبران‌پانچرشدم‌سری‌قبل۸تاتخمک‌داشتم‌.۸تاش‌هم‌جنین‌شدن.میگن‌جنین‌شناس‌پیامبران‌ومام‌‌‌‌‌دکترصالحی‌هس‌که‌عالیه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها مرکز مام هزینه پانکچر و انتقال و فریز جنین چقدر هست؟من دارم میام واسه درمان تهران.دارم درمورد ...

هزینه پانکچر ده تومن، انتقال چهار تا شش تومن، پی جی دی ده تا پونزده تومن، تخمک اهدایی با احتساب همه چی تا انتقال ۳۳ تومن

❌❌❌❌❌❌❌❌❌بچه هایی که مثبت شدید تروخدا بیاید بگید از چه روزی علائمتون شروع شد؟

چه علائمی داشتید؟

روز سوم و چهارم چی؟❌

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نمیدونم چرا این تایپیک کمتر هستن که صارم برن. من از اول صارم رفتم.دفعه اول که با ای یو ای باردار شد ...

عزیزم متاسفم برای از دست دادن تو دلیتون

جرا تو سی عفته نشد که نجات بدنش؟ اگه ناراحت نمیشی جواب بده

سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

به سلامتی این بار رو بگذرونی و بارداری راحتی داشته باشی