2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
سلام عریرم خوب هستید منم ذخیره م دقیقا مثل شماست ولی من پریود میشم سنم 35 هست شما چند سالتونه؟ من دو ...

چرا دوبار پانکچر شدین عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بله رویان بودم و بار اولم مثبت شدم ولی قسمت نشد بمونه برام من سیکلم لانگ بود اول ال دی دادن بعد ...

انشالا که بزودی مثبت بشین و نی نیتونو بغل بگیرین عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوب هستید امروز روز دهم انتقالم بود بی بی چک زدم هاله انداخت همینطور داره پررنگ تر میشه ...

مبارکت باشه ایشالا با یه بتای تپل میای 💃💃💃ایشالا فردا نگارجونم با خبرای خوش میاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
تا جایی خودم تجربه کردم آروم بودن و نداشتن استرس مهمترین چیزه من بخاطر رژیمم خیلی از گرمیجات که نام ...

مرسی عزیز دلم وقت گذاشتی   خوب شد سیاه دونه رو گفتی منم پرولاکتینم مرزه پی نخورم دیگه ، گلم من لبنیات رو قطع کردم . میتونم شیر بخورم؟ تحرک تا چه حد باید داشته باشم ؟ استراحت از کی شروع میشه ؟ شرمنده زیاد شد 

بچه ها من دیگه انگاری دارم افسرده میشم به هیچ کاریم نمیرسم حتی یه دستشویی نمیتونم برم دیگه خسته شدم کارم شده گریه😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم چیکارکنم بخدا😭برام دعاکنید خدا بهم صبرو ارامش بده بتونم از پسشون بر بیام😔😔😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
شوره آبجی دعام کن همسرم خیلی خوشحاله از الان  امروز گفتم برو بیرون برا خودت یه پلیور بخر  ...

عزیزم دعا کن همسر منم به زودی با خبر بابا شدن خوشحال بشه انشاله طفلک خیلی دوست داره بابا بشه و البته همه بچه های تاپیک و منتظرا به زودی این خبر خوبو به همسراشون بدن 

عزیزم دعا کن همسر منم به زودی با خبر بابا شدن خوشحال بشه انشاله طفلک خیلی دوست داره بابا بشه و البته ...

انشاالله خیلی سخته خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من دراز کشیدنی کمرم درد می‌کنه نیم ساعت نشستم رو تخت اشکالی نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
علایمم گفتن چن صفحه قبل.امروز روز دوازده انتقالمه.دوشنبه تست خون دارم.ولی بی بی چک مدیکورم قشنگ دوخط ...

باشه گلم میرم میخونم 

خداروشکر مامان شدی😍😍😍❤️❤️❤️❤️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...