2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
به من هم پیشنهاد شده مام برم اما باید قبل از رفتن از هزینه ها هم باخبر بشم

هزینه هاش که فکرکنم خیلی گرونه نسبت به جاهای دیگه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم😰واقعا خیلی خیلی سخته دوقولووویی اونم دست تنها 🤕خدا بهت انرژی بده فقطط  کاشکی میتو ...

چندروز پیش اومدم خونه اون بیچاره هارو هم خسته کردم. بخدا نابود شدم کمرم صاف نمیشه 😔😔

خداياشكرت....❤️ 
@پشمالووو   @داداشمممم    بچه ها شما کدوم مرکز میرفتید؟هزینه های مرکزتون چطوری ب ...

@چیکا1   چیکا جون شما کدوم مرکز واسه درمان میرفتی هزینه هات چقدر بود؟هزینه پانکچر و انتقال و سونو چطورب بود تو مرکزت؟

عزیزم شما انتقالت کجا و با کی بود؟

تبریز بیمارستان شمس دکتر دوپور 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پررنگ  دقیقا هم رنگ خط بالایی بنظرت دوقلوس؟

عکس نداری ازش🥺

نمیدونم والا ولی بتا میگن بالا باشه دوقلو حالانمیدونم راسته یان،

ولی انشالله دوقلو بشه راحت بشیااااا😍😍😍😍

نه عزیزم😔😔به معنای واقعی داغونم یسره نشستم این میخوابه تا میذارمش تو‌ جا اون یکی بیدار میشه داد می ...

انشالله تنتون سالم باشه . عیبی نداره تا ۴ ماهگی سخته . منم دختر داییم دوقلو داره .‌همیشه خستس طفلی .  

یه قلو سخته ، دوقلو خیلی بیشتر .ولی باز خدارو شکر گلی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@چیکا1   چیکا جون شما کدوم مرکز واسه درمان میرفتی هزینه هات چقدر بود؟هزینه پانکچر و انتقال و ...

عزیزم من مطب خصوصی تحت نظر بودم پانکچر و‌انتقالم بیمارستان عرفان بود.من پانکچر و انتقالم پارسال بود اگر اشتباه نکنم پانکچر ۵۹۰۰ انتقال ۳/۶۰۰

خداياشكرت....❤️ 
انشالله تنتون سالم باشه . عیبی نداره تا ۴ ماهگی سخته . منم دختر داییم دوقلو داره .‌همیشه خستس طفلی . ...

یعنی کل امروز از صبح تا الان یدونه رو‌ پامه یدونه تو ننو هستش یک دقیقه نمیشه پایین گذاشتشون. واقعا بد به حال کسی که تو شهر غربت باشه😔😔

خداياشكرت....❤️ 
یعنی کل امروز از صبح تا الان یدونه رو‌ پامه یدونه تو ننو هستش یک دقیقه نمیشه پایین گذاشتشون. واقعا ب ...

ای جان . عادت کردن  . آره خدایی غریبی سخته . منم‌ تنها بودم و هستم . بخدا به روز پانکچر و انتقال و ... که فکر میکردم میترسیدم برای این‌کارا برم . میگفتم نکنه همزمان بشه نمونه دادن همسرم و پانکچر من . استرس وجودمو میگرفت آخرش از سارا جون و دکتر که پرسیدم گفتش خیالت راحت با هم فاصله داره کاراتون . 

میگفتم دخترم اون لحظه تنها نمونه . 

خدای من خدای معجزه هاست .