2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
سلام گلم هم اینترنتی میتونی بگیری هم تلفنی . اگه دکتر خاصی میخوای یکی دو هفته قبلش بگیر که خیالت راح ...

ممنون عزیزم.شما که اونجا رفتید بهترین دکترشون بجز رضانصر کیه خیلی ممنون میشم راهنمایم کنی.بعد منکه شهرستانم بیام چندروز طول میکشه کارام انجام بدم؟؟واینکه نوبت زرنانی چطور؟؟البته ببخشید خیلی سوال پرسیدم.بعد منکه میخام شانسمو برا اخرین بار امتحان کنم انتخاب این مرکز گزینه مناسبی برام؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دکترهای شلوغ را نمیدونم اما دکتر من اونجا سرش شلوغ نیست. با اینکه دکتر خوبیه . چند روز زودتر ز ...

عزیزم میتونم بپرسم دکترتون کیه؟؟واینکه راضی بودید ازمرکز؟؟دیگه نمیخوام ریسک کنم میخوام بهترینو انتخاب کنم که بعد حسرتشو نخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا این تایپیک کمتر هستن که صارم برن.

من از اول صارم رفتم.دفعه اول که با ای یو ای باردار شدم و سی هفته بخاطر مسمومیت بارداری از دست دادم.مشگلم هم تنبلی تخمدان و واریکوسل همسرم.

😉

@shamiim     خوبی عزیزم؟ زایمان کردی به سلامتی؟ یادم نمیاد چقدر از بارداریت گذشته

سلام عزیزم ممنون شما خوبیت،،نه هنوز احتمالا ایشالله بیفته ۲۲ بهمن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خانوما

امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این مسیر هستن رو خواستم.دوست عزیزم نیلو که منو با این تایپیک اشنا کرد و اول از همه بیادم افتاد توی اون لحظه.دوستانی که باردارن صحیح و سلامت باشن و منتظرا هم انشالله نتیجه زحمتشونو بکشن.داداشم.لربختیاری.ایماهی.رکسانا۱۴۰۰.اناشید ۹۹.نگار۸۰.آلاعه.پاپیون سفید.گیسوگلابتون.مامانماهور.مرادی.یامنان.صاحل ۱۴۶۹.عبدالواحد.سارای وقت تلف کن.نیکاد عزیزم.اراد ۲.

ممنونم از سیلویا و مامان سوفی و اناتورک و هیوا و بقیه دوستان.

رعایت هامو هم بگم

دستشویی معمولی استفاده کردم.چون فرنگی سرد بود برام.

حموم روز ۱۲ رفتم

شیرسویا ۳ لیتر خوردم

دوماه قبل از انتقال روزی یک ساعت پیاده روی عصرا

خراش رحم و پی ار پی

بادکش سرد سه بار ( با تلمبه )

غذا هم سبزیجات و مرغ بخارپز (برنج خیلی کم)

یبوست نشدم.سیکل قبل انتقال روزی یه ماگ دمنوش رازیانه و هل و زنجبیل.من استراحت بودم این ۱۲ روز.بخاطر افسردگی اشپزی هم نکردم.دارو هم شیاف و امپول و انوکسا و کیوتن و فموبرا و اسپرین و استرادیول ۴ عدد و امگا و رویال ژلی .قبل انتقال ویتامین ای.

بعد انتقال هم سه ساعت اتاق عمل موندم و دراز کش .چون بخش شلوغ بود و اتاق نبود.

جنین هام دوتا .یکی بلاست و یکی کامپکت.

ضخامت اندومترم روز ۱۱ سیکل ۹ بود و روز ۱۶ سیکل انتقالم دادن.

دوشنبه تست تیتر بتا دارم

انشالله نصیب همه منتظرا .

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

😉

خانما سلام میشه لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن من اوره و کراتینم یه کوچولو پایینتره باردارم خطرنا ...

عزیزم من اطلاعی ندارم،ایشالله که چیزی نیست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

وای عزیزدلم😍خیلی برات خوشحال شدم انشاءالله بقیه راهو بسلامتی طی کنی 

سلام بچه ها من ماه اینده باید برم انتقال جنین ماه پیش که رفتم دکتر بهم قرص جلوگیری داد ولی یادم نیست اسمش چی بود گفت اینو بخوری پریود نمیشی ولی من این ماه پریود شدم میخواستم بدونم مشکلی ایجاد میکنه تو روند سیکل؟

عزیزم شماهم رویان انتقال دادین باره اول و مثبت شدین ببخشید شما داروهاتون چی بود؟

سلام بله رویان بودم و بار اولم مثبت شدم ولی قسمت نشد بمونه برام من سیکلم لانگ بود اول ال دی دادن بعد از پریود شدنم از روز دوم رفتم دوباره که بهم آنپول بوسرلین و  قرص استرادیول روزی 2 تا که بعد از انتقال شد قرص استزادیول روزی 2 تا و آمپول پروژسترون روزی یه دونه  خودمم از همون اول قرص گلوکوفاژ میخوردم و بعده انتقالم قطع نکردم  چونpco هستم و ویتامین دیی و ایی و اسید فولیک هم میخوردم اما بعده انتقال ویتامین ایی و دیی رو قطع کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم 😍 فدات شما خوبین ببخشید فعالیت کم شده من همیشه میام میخونم ولی الان هم خیلی درگیر دکت ...

قربونت عزیزممم انشااللله به سلامتی گلم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توکل بخدا  ماهردو کاریوتایپ دادیم ک همسرم مشکل جابجایی کروموزوم داره  به همسر منم گف دار ...

قربونت عزیزمممم انشاالله شمام زودی مثبت بشی و بیای از زایمان و بچه داری حرف بزنی

سلام به روی ماهت عزیزم، دلمون برات تنگ شده بود عزیزدلم، خوشحالم که حالت بهتره عزیزم، الهی خیلی زود ص ...

قربونت برم منم همینطور ممنون عزیزمم خوشحال شدم