2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست

سلام دوستان 

بچه ها کسی می دونه در انتقال جنین توی سیکل طبیعی، استرادیول تجویز میشه یا نه؟ برای من فقط شیاف پروژسترون و آنوکسا نوشتند. می خوام بدونم یکوقت اشتباه نکرده باشند

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزدلم منم داشتم دکتر گفت دارو نخوری بهتره من سعی می کردم غذاهای ادویه دار زیاد نخورم و غذاهای سنگی ...

سلام سارا جانم خوبی

مرسی ج دادی گلم

هنوز حس پریود داری؟! 

من معده درد دارم

حس پریود ک انگار هر لحظه دارم پریود میشم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  بچه ها کسی می دونه در انتقال جنین توی سیکل طبیعی، استرادیول تجویز میشه یا نه؟ برا ...

سیکل طبیعی استرادیول نداره تو سیکل پریود خودت صبر میکنن بعد تخمک گذاری صخامتت مناسب شد انتقال میدن ...تا جایی که من می دونم البته من سیکل با دارو بودم چون اصلا تخمک نداشتم از بس ذخیره ام کم بود 

سلام‌‌مامانی..خوبی‌.‌دخملت‌خوبه؟ عزیزجان‌یه‌سوال میگم‌شماسونوداپلر‌ و سونوهیسترو‌ انجام‌دادی‌توروی ...

سلام عزیزم قربونت خوبه 

داپلر نه ولی سونو هیسترو شدم تقریبا مثل عکس رنگیه ولی دردش خیلییییی کمتره یه ماده ای تزریق میکنن به رحم بعد مثل سونو واژینال سونو میشی درد نداره زیاد

واسه من که نوشت عزیزم فاکتور های سی دی اینا رو بعد گفت واسه این ازمایشا حداقل یه ماه باید از سونو هیسترو بگذره منم بعد ی ماه اونا رو انجام دادم ازمایشای اولم مشکلی نداشت ولی تو دومی سی دی ۱۹ بالا بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان  بچه ها کسی می دونه در انتقال جنین توی سیکل طبیعی، استرادیول تجویز میشه یا نه؟ برا ...

نه عزیزم سیکل طبیعی استرادیول نداره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جانم خوبی مرسی ج دادی گلم هنوز حس پریود داری؟!  من معده درد دارم حس پریود ک انگار ...

قربونت عزیزم نه ندارم عزیزم

درد پریود گاهی دارم 

من سر معدم میسوزه بعضی شبا از دردش نمی تونم بخوابم

کی ازمایش داری عزیزم؟

ممنون جونم همین دسشویی رفتن یکم ترس دارم دوبار رفتم زور زدم کمی ببخشید میگم 

وقتی یبوست بشی خونرسانی به رحم کمتر میشه.یعنی خونرسانی طرف روده ها میره.بهتره سوپ و غذای بخارپز و سبزیجات و ...مصرف کنی تا یبوستت بهتر بشه.

😉

سیکل طبیعی استرادیول نداره تو سیکل پریود خودت صبر میکنن بعد تخمک گذاری صخامتت مناسب شد انتقال میدن . ...

سیکل با دارو چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله امروز انتقال دادم. انشالله ایندفعه درست پیش میره برات همه چیز خیلی شانسیه. دیگه باید به خدا توکل ...

ااااااااای جووووووونم. ان شاالله خوش خبر میای 14 روز دیگه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم نه ندارم عزیزم درد پریود گاهی دارم  من سر معدم میسوزه بعضی شبا از دردش نمی تونم ...

شنبه عزیزم

کمر دردم شروع شده کمرم داره میشکنه

انتظار سخته خیلی... 

شنبه عزیزم کمر دردم شروع شده کمرم داره میشکنه انتظار سخته خیلی... 

ان شاالله که علائم مثبت شدنه عزیزدلم

ان شاالله شنبه خبر بارداریتو بدی

ان شاالله که علائم مثبت شدنه عزیزدلم ان شاالله شنبه خبر بارداریتو بدی

فدای تو گلم 

امروز موعد پریودم بود گر چه من دو روز هم زودتر پریود میشم... 

آنقدر خبر بارداری بهم میدن این روزها 

سعی میکنم خودمو نبازم

محکم باشم...