2777
2789
عنوان

بیایددددد خواستگار

67 بازدید | 12 پست

خواستگار وضع متوسط و قیافه خیلییی میزون و هیکل خوب اخلاقم.داره خانواده با فرهنگم هستن،

کارشناس اتاق عمله اما میگه احتمالا بازم کنکور بدم 

نظرشما چیه؟,

من خودم سه سال پیرا اوردم نرفتم موندم پزشکی‌بیارم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه داره پ اوکیع شغلشم خوبه درامدشم خوبه

میگم خب اگ یه موقع پزشکی قبول شدم چی؟؟؟؟🙂

اینم البته باز برادکنکور میخواد شرکت کنه آدم درسخونیه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

اگر بخواد کنکور بده ک باز باید از صفر شروع کنه بعدم ب زندگیش درست حسابی نمیتونه برسه

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
میگم خب اگ یه موقع پزشکی قبول شدم چی؟؟؟؟🙂اینم البته باز برادکنکور میخواد شرکت کنه آدم درسخونیه

خب قبول بشی.. خیلیا بودن دانشکاهن رفتن حامله حامله ادامه تحصیل میدن 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

آلان حساب کنید اون خواستگاری شما اومده که نه تحصیلات دارید نه شاغل هستید بعد شما میگید شاید پزشکی بی ...

عزیزم خب من ۳ سال همونی که این اوردو اوردم ونرفتم دیگه 

یسال مامایی یسال رادیولوژی یسال پرستاری 

این رفته خونده ،من ترجیح دادم بمونم پشت ،

امسالم پایم قویه یه درصد پزشکی نشه همینو میارم خب

دیگه بشین فکر کن ببین میتونی کنار بیای یا نه

همه شوهر میکنن درس نخونن 

اون شرطشم ادامه تحصیله🙂😂یجور با ذوق می‌گفت باهم ادامه میدیم 

خونه بابا که هیچ جا نرفتم بگردم 

ازدواجم کنم یه مهمونی دعوت شم باید بگم امتحان داریم🤣