2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست
منم ترشح زیاد دارم معدم خیلی درد میکنه داعم هم ضعف دارم و گرسنمه  برای معده درد اگه بدت نمیاد ...

ایشاالله عزیزم

بدم میاد عزیزم نمیتونم بخورم... 

خیلی درد داره جوری ک میزنه به کمرم دردش... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ایشاالله عزیزم بدم میاد عزیزم نمیتونم بخورم...  خیلی درد داره جوری ک میزنه به کمرم دردش...&nb ...

زنگ بزن از دکترت بپرس 

متاسفانه دکترا جواب هم نمیدن 

یه شماره ماما دارم میخوای زنگ بزنی بپرسی

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهری خوبی؟چخبر بسلامتی رفتی ان تی؟ نگفت تقریبا نی نی ها دخترن یا پسر😍😍😍😍

سلام‌‌مامانی..خوبی‌.‌دخملت‌خوبه؟

عزیزجان‌یه‌سوال

میگم‌شماسونوداپلر‌ و سونوهیسترو‌ انجام‌دادی‌تورویان؟

من‌داپلرانجام‌دادم

حالا‌بایدبرم‌براسونوهیسترو

میشه‌برام‌توضیح‌بدی‌چطوریاس؟

دکترایمنی‌هم‌بایدبرم.من‌کاریوتایپ‌باانعقادی‌و‌یسری‌آزمایش

مثل‌ANAاینارودادم..

به‌نظرت‌دکترایمنی‌رویان‌‌‌بازآزمایش‌‌مینویسه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
زنگ بزن از دکترت بپرس  متاسفانه دکترا جواب هم نمیدن  یه شماره ماما دارم میخوای زنگ بزنی ...

عزیزم نیستن دکترا

فردام جمعست 

تحمل میکنم تا شنبه

ببینم چی میشه

بچه ها هم میتونن جواب بدن اگ بیان تو سایت... 

مرسی جواب دادی گلم

ولی انقد حالم بد شده بیحالم  جون ندارم اصلا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون جونم همین دسشویی رفتن یکم ترس دارم دوبار رفتم زور زدم کمی ببخشید میگم 

فرنگی بشن اب ناشتا بخور

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فرنگی بشن اب ناشتا بخور

توکل بخدا فقط دفع نشن تا الان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بسلامتی باشه عزیزم ان شالله میای خبر بارداری میدی. همین الان لاکسی ژل تهیه کن استفاده کن برای من الو ...

ممنون جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم عزیز دلمی خیلی دعا کن برام عزیزم شما نمیدونی چی بخورم معدم ساکت بشه؟! 

نه والا

من تحمل کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
توکل بخدا فقط دفع نشن تا الان

نه بابا  زیاد زور نزن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها کسی بودی با گرید بی سی مثبت بشه

نگران نباش قبل زایمانت قطع میکنن،تو شیردهی مصرف نمیکنی که بگی رو شیرت تاثیر میذاره به اینا فکر نکن ا ...

بله حق با شماست مرسی عزیزم موقع شیر دادن به پسر عزیزت منو لطفا دعا کن بچمو به موقع و سالم بغل بگیرم 🥰🥰

ممنونتم 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ااا الآن انتقال دادی؟عزیزم.وای اینما هم اسرادیول نمی‌خواد بده اگه اونم نشه چی إلهی به حق بزرگی خودش ...

بله امروز انتقال دادم. انشالله ایندفعه درست پیش میره برات همه چیز خیلی شانسیه. دیگه باید به خدا توکل کنیم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها معده درد دارم چی خوبه بخورم؟!  دارم اذیت میشم واقعا @سارادلارام   @ماشالا ...

عزیزدلم منم داشتم دکتر گفت دارو نخوری بهتره من سعی می کردم غذاهای ادویه دار زیاد نخورم و غذاهای سنگین نخورم هنوزم دارم ولی تحمل میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍