2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ....ایشالله خیره ....یادته هزینه اش چقدرشد براش؟....و اینکه چن ساعت تو بینارستان مو ...

سلام گلم من سرکلاژکردم به خاطرسابقه زایمان زوردسم تو۱۴هفته انجام دادم یه تومن پول نخ سرکلاژهست حدود۳ونیم هم عمل که اگه بیمه تکمیلی داشته باشی کمتره من صبح ۱۱عمل شدم وساعت ۵عصرمرخص بعدعمل بی حسی ازکمربود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام عزیزم بخدا همیشه به فکرت بودم اون موقعه یادمه رفتی عکس گرفتی برا روشن شدن مشکل نی نی ت که اگه ق ...

فدات عزیزم انشاالله هر چی خیره واسمون پیش بیاد 

به منم گفتن باید شش ماه بگذره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مورفو مام دو بود ولی جنین تشکیل نشد فقط دوتا😔

به اون نیستش

اونا از اون دو درصد با مورفولوژی سالم تشکیل جنین میدن

مثلا مورفوی دو تو 20 میلیون اسپرم میشه 400 هزار تا

در حالی که از ما نهایت 20 سی تا تخمک میگیرن

باید بررسی کنین شاید DFI یا شاید تخمک مشکل داشته باشه

سلام به روی ماهت عزیزم،آره شیر خودمو میدم عزیزم 1 وعده فقط تو شب اونم برای اینکه مدت خوابش بیشتر شه ...

خداروشکر عزیزم ، بله میترسم تاثیر بزاره و نشه که شیر خودمو بدم 🙃

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون عزیز دلم من فقط به پهلوی چپ می‌خوابم  کاره درستی میکنم

اره عزیزم توو حالت عادی هم بهترین مدل خوابیدن به پهلوی چپه بعد انتقال هم هرچی خونرسانی بیشتر بهتر 😍❤️ فقط اصلا استرس به خودت نده بابت هیچی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بسلامتی عزیزم  سیکل انتقالت با دارو. استرادیول بود؟ چیا استفاده کردی گلم؟

ممنون گلم یکم میترسم چون دسشویی رفتن مشکل دارم یکم زور میزنم میترسم منفی بشم

داروهای سیکل انتقالم آزیترومایسین و استرادیول و آسپرین و پردنیزولون وفرتیل سی ام ،کیوتن،امگا ۳ ویتامین د

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم توو حالت عادی هم بهترین مدل خوابیدن به پهلوی چپه بعد انتقال هم هرچی خونرسانی بیشتر بهتر 😍 ...

ممنون جونم همین دسشویی رفتن یکم ترس دارم دوبار رفتم زور زدم کمی ببخشید میگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

آزمایش داد سارا هفته قبل فکر کنم انتقال داده بود