2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست
من به کارش اطمینان دارم میدونی چرا من پیش دکترای دیگه رفتیم با وجود خیلی داروهای گرون و خارجی و جورو ...

توکل بخدا 

ماهردو کاریوتایپ دادیم ک همسرم مشکل جابجایی کروموزوم داره 

به همسر منم گف دارو اصلا تاثیر نداره وقتتو تلف نکن اصلا دارو نداد

حالا ماه دیگه میریم ببینیم چی میشه 

اره خیلیا تو رویان تعریفشو میکردن  

توکلمون بخداست انشالله شمام بزودی زود ب نتیجه میرسید 

مرسی جواب دادی قشنگم ❤

به یسری آقایون هم میدن ولی اگه لازم بود دکتر خودش می نوشت. من همسرم آزو بود دارویی بهش ندادن یبار رف ...

آهان‌پس لازم‌نبوده . مرسی گلم . شوره جون بسلامتی چند هفته ای ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گل جان ن عزیزم شنبست وقت آزمایشم  شانزدهم...  آنقدر شبا دهنم خشک میشه سرفم میگیره ...

توکل بخدا . ایشالله به حق حضرت فاطمه هر کسی که انتقال داده و شما مثبتین عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 
هفته ۱۳ هستم گلم.....اره حالا ا ل پیش دکتر خودم .....پریناتولوژ خوب کی هست عزیزم سراغ دلری کسی رو؟

دکترم به من دکتر مشفقی و دکتر شیرازی رو معرفی کرد که من چون دوستم پیش دکتر شیرازی رفته بود و راضی بود پیش ایشون رفتم ، خودم خیلی ازشون ارامش گرفتم .

ولی کلا این ها  دکتر های معروف تری هستن طبق تحقیقات من :دکتر مرصوصی ، دکتر حنطوش زاده 

سلام دوستان منو ی راهنمای کنید من اسپرم شوهرم یه چیزای درش پیدا میشه صفر نیست دکتر که میرم هی بهش دارو میده الان شش ماهه که دارو داده بهش میگم تسه انجام بده دارو نمیخواد میگه دارو جواب نداد اخرین راه انجام میدم که تسه هست منم واقعا حوصله ام سر رفته تقریبا 9ماهه که هی دارو میخوره بنظرتون حرفشو گوش بدم یا برم جای دیگه میگه دارو جواب بده ای وی اف جواب نداد .تسه میکنم بعدش میکرو برات انجام میدم ای وی اف دیگه نمیشه حالا چیکار کنم الان چند ماهه که من سردرگمم چیکار کنم 🙏

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سلام عزیزم  منم ماه پیش سیکل نچرالم کنسل شد، کلی هم رفتم سونو کردم ولی آخرش متوجه شد تخمک گذار ...

ااا الآن انتقال دادی؟عزیزم.وای اینما هم اسرادیول نمی‌خواد بده اگه اونم نشه چی

إلهی به حق بزرگی خودش انتقالت خوب پیش بره انشاالله

رحم تو حالت خاموشی نگه میداره تا برای انتقال فولیکول آزاد نکنی

اخه من ذخیرم ۲۱ هست کلا ازاد نمیکنم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر عزیزم. نه من امپول ندارم. نمیدونم این دل درده از چیه. هر بار ک ال دی میخورم اینجوری میشه. ...

اثرش خیلی خوبه راستش منم دلدردو دارم گاهی تخمدونام درد میگیره حالت افسردگی دارم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭