2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047431 بازدید | 684601 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بايد قبلش بهتون امپول خاموش سازي تخمدان مي دادن ، سيكل نچرال امتيازي نداره فقط دوره اش طولاني تره&nb ...

آها نمیدونستم عزیزم 

الان همین سینا فکت خاموش کننده اس 

وای خدایا شکرت عزیز دلم الهی بسلامتی بغل بگیریش 

یقلوعه یا چند قلو؟ چنتا برات انتقال داد عزیز؟ 

بعد عمل استراحتت چطور باید باشه ؟

دکتربه من گفت روال معمولی پاشوراه بروفقط کارسنگین نکن ولی خب خودم میترسم به خاطرتجربه بدم واومدم خونه مامان وهمش درازکشم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم کی انتقال داری؟  چه آمپولی زدی؟

عزیز دلم هنوز روز چهارم دورمه ، از دیروز آمپول پیورگان دور ناف و اچ ام جی عضلانی شروع کردم الان رفتم دومیشو زدم . ۳ شنبه ایشاله میرم برای سونو 

دکتربه من گفت روال معمولی پاشوراه بروفقط کارسنگین نکن ولی خب خودم میترسم به خاطرتجربه بدم واومدم خون ...

خدا برات حفظش کنه منم ۳۲ ام قراره ۱۵ هفته یعنی هفته بعد برم ببینم چی میشه ببخش خیلی سوال می کنم همون دکتری که انتقال و ...انجام داده سرکلاژ می کنه یا باید برم دکتر دیگه ای ؟

از روز پانکچر تا انتقال چند روز طول کشید؟ اون سن جنین میشه 

هفتم پانکچرم بود دوازدهم انتقال  یعنی پنج روزه بوده ؟ 

اخه از چند نفر هم پرسیدم گفتن جنین فرش که پنج روزه نمیشه اون واسه فریز شده هاست  

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ای جااانم آره واقعا روزای اخر اصلا نمیگذره واای من تا چند روز بعد دنیا اومدنشم همش احساس میکردم تو ش ...

الان که دخملم داره تق تق سکسکه میکنه

منم حال تورو خریدارممممم😅😅😅😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بخاطر پس رفت ضخامت کنسل شد چون برا فولیکول امپول میدن. باور کن همش هم بخاطر استرس و خستگی پیش میاد. ...

الهی شکر که گذشت برات عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی 

آخه تعجب می‌کنم که چرا همچین شد 

مگر نباید خونریزی کنی که ضخامت کم شه پس چرا مال من بدون خونریزی کم شده؟ 

من هیچ داروی نداد بهم کاش لتروزول بهم داده بود 

ممنون جونم همین دسشویی رفتن یکم ترس دارم دوبار رفتم زور زدم کمی ببخشید میگم 

نه نترس طوری نمیشه بخواد بگیره هیچیش نمیشه اصلا❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه نترس طوری نمیشه بخواد بگیره هیچیش نمیشه اصلا❤️

دعام کن عزیزم اینقد ناراحتم میگم نکنه دفع شده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏