2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
خداروشکر عزیزم ، بله میترسم تاثیر بزاره و نشه که شیر خودمو بدم 🙃

نگران نباش قبل زایمانت قطع میکنن،تو شیردهی مصرف نمیکنی که بگی رو شیرت تاثیر میذاره به اینا فکر نکن از الان

بعد بچه های الان خودشون تعیین میکنن که شیرتو میخورن یا نه😂😂 خودتو اصلا درگیر اینا نکن مهم اینه که الان مصرف اون قرص برای سلامت خودت و بچه ات ارجحیت داره یه همه چی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الان که دخملم داره تق تق سکسکه میکنه منم حال تورو خریدارممممم😅😅😅😍😍😍😍

الهی فداش بشم،خدا حفظشون کنه برات عزیزکم

اخ اخ حال من که خیلی خوبه 😉😉

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا سلام من امروز سه تا نی نی آوردم خونمون البته خونه خواهرم توکل بخدا بعدها انتقال دسشویی ترکوند ...

بسلامتی باشه عزیزم ان شالله میای خبر بارداری میدی. همین الان لاکسی ژل تهیه کن استفاده کن برای من الو و شیر و انجیر جواب نمیداد

خدایا شکرت
سلام عزیزم ممنون جواب دادی ،منم شنیدم خیلی خوبه برای رحم . از الان بخورم ؟ امروز روز چهارم دورمه&nbs ...

بخور عزیزم منم شنیدم خوبه به قول یکی از آشناها شکل رحمه برا خانم ها خوبه

خدایا شکرت
من سرکار میرم.من فقط دو روز استراحت کردم روز سوم اومدم سرکار خونمونم طبقه دوم هست بدون آسانسور روزی ...

چند سالته عزیزم؟ البته اگر راحتی بگو. میگم شاید سن هم تاثیر داشته باشه تو آمادگی رحم 

هفتم پانکچرم بود دوازدهم انتقال  یعنی پنج روزه بوده ؟  اخه از چند نفر هم پرسیدم گفتن جنین ...

گذاشتن ۵ روزه شد انتقال دادن وقتی ببین جنین کیفیت داره میزارن ۵ روزه بشه. 

خدایا شکرت
الهی شکر که گذشت برات عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی  آخه تعجب می‌کنم که چرا همچین شد  مگ ...

نه با خونریزی کم نمیشع برا منم یبار یه پس رفت کوچیک داشت گفت فردا بیا سونو من هتل موندم استراحت کردم فرداش دوباره اوکی شده بود همونجا فهمیدم چقدر استرس و خستگی تاثیر میذاره. دائم تو راه تهران و شمال بودم 

خدایا شکرت
گذاشتن ۵ روزه شد انتقال دادن وقتی ببین جنین کیفیت داره میزارن ۵ روزه بشه. 

عه یعنی جنین با کیفیت بوده ؟ اخه یکی بهم گفت چون کیفیتش پایین بوده فریز نکردن 

ولی از دکترم پرسیدم گفت کیفیتش عالیه 

ببخشید انقدر سوال میپرسم اصلا اطلاعات ندارم این چهارده روز انتظار هم خیلی کند میگذره همش دنبال یه امیدواری ام 

الان دل درد پریود دارم اشکال نداره ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
دوستای گلم چه گروه خوبی دارین ماشاله ، مرسی که جواب میدین همتون و به فکر تازه واردا هستین   ...

خوش امدی به گروه انشالله زود مامان بشی.منم استرادیول و ویتامین ها و آس آ رو شروع کردم سونوی بعدی م سه شنبه هست.احتمالا prp هم بشم.

خوش امدی به گروه انشالله زود مامان بشی.منم استرادیول و ویتامین ها و آس آ رو شروع کردم سونوی بعدی م س ...

ممنونم عزیز دلم انشاله همگی دوستای گلم زوده زود مامان بشن و بهترین بارداری رو تجربه کنن و نی نی های سالم به دنیا بیارن   

بچه ها قرص فولیک اسید و ویتامین d3رو با هم بخوریم تداخل نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.