2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047437 بازدید | 684602 پست
مطمئنی ۱ روزه بوده جنینت؟  آره عزیزم تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی قطع کنی چندروز بعدش پر ...

نه عزیزم مطمئن نیستم چند روزه ولی همون روزی که بهم گفتن بیا نتیجه جنین هارو بگیم گفتن برو انتقال بده و گفتن جنین فرش بوده  

دقیق نمیدونم چند روزه ولی زیر پنج روز میشه دیگه 

پس زود زدم 

دعا کنید باردار باشم 

انشاالله همه خانومهای تاپیک باردار باشن 

ممنون ♥️

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم نیلدا جونم خدا گل پسری رو برات هزار ساله کنه  خیلی دعام کن

چشم اگه قابل باشم همیشه دعاگوی منتظرام

مرسی مهربونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام نیلدا جوون خوبی؟؟ گل پسرت خوبه عزیزم ؟ خیلی خیلی تبریک میگم گل پسرتو بدنیا آوردی انشاالله دوماد ...

سلام به روی ماهت عزیزم، دلمون برات تنگ شده بود عزیزدلم، خوشحالم که حالت بهتره عزیزم، الهی خیلی زود صاحب یه دوقلوی ناز بشی 

مرسی فدات شم پسرمم خوبه خداروشکر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من سیکلم طبیعی بود مثبت شدم دکتر من بیشتر با سیکل طبیعی انتقال میده بنظر من بهتره نگران نباش ا ...

سلام سارا جون بهت تبریک میگم الهی بسلامتی بگذره

دکترت کیه عزیزم

؟ من تخمکم آزاد نشد کنسل شد.گذاشت سیکل لانگ

قربونت برم عزیزم ....ایشالله خیره ....یادته هزینه اش چقدرشد براش؟....و اینکه چن ساعت تو بینارستان مو ...

بچش ۷ سالشه عزیزم. بعد اینکه دیگه لک ندید دکتر سرکلاژ کرد براش

خدایا شکرت
نیلدا جونم سلام. یه سوال شما شیر خودتو به گل پسرت میدی داروی ایمنی چیزی مصرف میکردی تو دوران باردار ...

سلام به روی ماهت عزیزم،آره شیر خودمو میدم عزیزم 1 وعده فقط تو شب اونم برای اینکه مدت خوابش بیشتر شه شیر خشک میدم

من تا قبل اینکه بدونم باردارم پردنیزولون داشتم قرار بود هیدروکسی هم شروع بشه که دیگه حامله شدم و دکتر خودم گفت هیدروکسی لازم نیست پرد هم قطع کرد جاش دگزا داد روزی 1 دونه تا 16 هفته بعد قطع شد

میترسی رو شیرت تاثیر بذاره؟ 

سلام سارا جون بهت تبریک میگم الهی بسلامتی بگذره دکترت کیه عزیزم ؟ من تخمکم آزاد نشد کنسل شد.گذاشت ...

سلام عزیزم قربونت الهی قسمت خودت بشه منم تخمکم آزاد نشد بهم اچ سی جی داد ازاد شد چند روز بعد انتقال دادم چرا کنسل کرد واسه شما رو؟

من رویان میرم دکتر مشایخی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍