2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047501 بازدید | 684604 پست
نه من دل درد ندارم ولی بدن خارش شدید گفت دکتر گفت اگه ادامه داشته باشه باید کنسل کنی که خداروشور بهت ...

خداروشکر عزیزم.

نه من امپول ندارم. نمیدونم این دل درده از چیه. هر بار ک ال دی میخورم اینجوری میشه. ب دکترم گفتم که نمیشه نخورم خییییلی اذیت میشم گف چاره ای نداره باید بخوری. خدا کنه حالا اثر بذاره کیست اینا نداشته باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام مامانای عزیز ازمایش های ایمنی وانعقادی رو پیش کدوم دکتر برم بنویسه برام منظورم کدوم تخصصه

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش به موقع اش میاد اینو الان درک نمیکنی،وقتی تو بهترین زمان ممکن اومد متوجه میشی، خودم که 4 س ...

فدای مهربونیات گل جانم 

ایشاالله ک هر حاجتی داره خدا بهت بده و همیشه سالم باشید و شاد... 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام به همه💋💋💋💋💋💋💋💋

امروز موعد پریودم بود

معمولا دو روز هم زودتر پریود میشم

هیچ علائمی هم ندارم ب جز درد پریود اونم خفیف

ینی چی میشه!!!!! 

اونقدرام استرس ندارم ولی گاهی فکرش میاد سراغم 😞

سلام به همه💋💋💋💋💋💋💋💋  امروز موعد پریودم بود معمولا دو روز هم زودتر پریود میشم هیچ علا ...

سلام عزیزم 

انشالله که مثبتی . حس پریود شدن تو بارداری طبیعیه . نرفتی آزمایش عزیزم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره گلم . شوره جون سینال اف رو چرا برای آقایون مینویسن ؟ به دکتر بگم‌بنویسه برای همسرم ؟ 

به یسری آقایون هم میدن ولی اگه لازم بود دکتر خودش می نوشت. من همسرم آزو بود دارویی بهش ندادن یبار رفت اتاق عمل نمونه فریز کردیم دفه بعدی با پانکچرم گفت عمل بشه اگه نمونه خوب نبود از فریز استفاده کنیم

خدایا شکرت
سلام عزیزم  انشالله که مثبتی . حس پریود شدن تو بارداری طبیعیه . نرفتی آزمایش عزیزم ؟

سلام گل جان

ن عزیزم شنبست وقت آزمایشم 

شانزدهم... 

آنقدر شبا دهنم خشک میشه سرفم میگیره میگم الان هر چی هم باشه میزنه بیرون😁😁😁😁😁😁