2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047505 بازدید | 684604 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لکت چه رنگیه پروژسترون چقدر استفاده می کنی؟

دو تا تک لک قهوه ایی .روزی یه لک ببخشید این رو میگم فقط موقع دستشویی رفتن دیدم.منظورم اینه با کشیدن دستمال یا اینکه لبایم کثیف بشه نه، هر 12 ساعت 1 دونه شیاف روزی 1 آمپول

دو تا تک لک قهوه ایی .روزی یه لک ببخشید این رو میگم فقط موقع دستشویی رفتن دیدم.منظورم اینه با کشیدن ...

لک قهوه ایی به من گفتن نگرانی نداره استراحتت بیشتر کن من یدونه امپول داشتم ولی شیاف هم اضافه کردم از اون موقع استراحتم بیشتر کردم. بعد هماتوم دیگه نزدیک مطلق شدم

خدایا شکرت
لک قهوه ایی به من گفتن نگرانی نداره استراحتت بیشتر کن من یدونه امپول داشتم ولی شیاف هم اضافه کردم از ...

من سرکار میرم.من فقط دو روز استراحت کردم روز سوم اومدم سرکار خونمونم طبقه دوم هست بدون آسانسور روزی یه بار بالا یه بار پایین داشتم.توالت فرنگی هم ندارم.خودشم تا سرکار هرروز با اتوبوس و تاکسی میام یه 15 دقیقه هم پیاده روی دارم.شوهرمم دیر میاد اصلا نمیشه منتظر کمک اون موند دیگه آشپزی ظرف شستن همه چی با خودمه.نه نشاسته خوردم نه هیچ چیز دیگه.بچه ها اینارو گفتم که منظورم این بود که اول خدا واقعا بابد بسپریم به خدا نه اینکه رعایت نکنین نه اما نترسین چرا پله رفتین جارو کشیدین و یا غذا پختین.تا خدا نخواد برگی نمیوفته از درخت.من اینقد دیدم که با استراحت مطلقم منفی شدن

ان شالله خیر باشه منم همسر برادرم سرکلاژ شده بود خودم پیشش بیمارستان بودم زود حالش خوب شده بود.  ...

قربونت برم عزیزم ....ایشالله خیره ....یادته هزینه اش چقدرشد براش؟....و اینکه چن ساعت تو بینارستان موند؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بهم گفتن اسپانیایه 

اها نمیدونم والله ....روش که فارسی نوشته......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
هفته چندمی؟ اگر دو قلو بارداری خیلی بهتره سرکلاژ کنی فقط زودتر پیش یه دکتر خوب پریناتولوژ برو  ...

هفته ۱۳ هستم گلم.....اره حالا ا ل پیش دکتر خودم .....پریناتولوژ خوب کی هست عزیزم سراغ دلری کسی رو؟

سلام عزیزدلم رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد گفت ۳۲ طول سرویکسمو گفت خوبه نه نیاز به سرکلاژ هست نه حلق ...

به سلامتی گلم سونوی واژنال ۳۲ شد؟