2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047505 بازدید | 684604 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد گفت ۳۲ طول سرویکسمو گفت خوبه نه نیاز به سرکلاژ هست نه حلق ...

خوبه خدا رو شکر. فقط استراحتتو حفظ کن بزار همین بمونه 

خدایا شکرت
استرس الانت بدتره همه مون بالاخره آدمیم گاهی ناراحت یا عصبانی میشیم فقط بدی من اینه ک فشارم میره ب ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها یه هفته است انتقال دادم از امروز صبح زود احساس شدید پریود دارم، یه فشاری که به واژن میاد انگا ...

ناراحت نباش منم اینجوری بودم 

حس پریودو اکثرا دارن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم هیچی نیست فقط الان اروم باش بالاخره برا هممون پیش میاد❤️

مرسی عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم حالش خوبه. فقط دیگه خودتو تو این موقعیت قرار نده چون حس تو رو درک می کنه. یادمه حتی مادربزر ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

[QUOTE=222471920]۱۴ هفته ام عزیزم ان شالله  تو هم مثبتی بی بی هم که گفتی مثبت بود ؟

چه عالی ایشالا که فندق کوچولوت صحیح و سالم بیاد بغلت.ما هم از خوشحالیت لذت ببریم.منم روز 9 گزاشتم مثبت بود روز 10 رفتم بتا دادم 54 شد امروز هم 11 هستم آزمایش واقعیم دوشنبه هست من هول بودم.اون دو تا سقط گذشته باعث شده اضطراب بگیرم