2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
خانوما کسی هست دارم میمیزم از درد 😔😔 دردی دارم شبیه درد پریود ۲۰ برابر قوی تر تو دل و پاهام بیشتر ...

وای اره منم نزدیک پریودم و حتی بعد از تاریخ پریودم چنان دردای وحشتناکی داشتم که هرلحظه منتظر خونریزی بودم مثل درد سقط کردن بود وقتی میگرف تا یک ربع میپیچیدم بخودم بعد ول میکرد. خیلی بد بود ولی خدا خواست و مثبت شدم. انشاله برا شما هم همین باشه.ولی حتما با دکتر مشورت کن چن بدن هر کسی فرق داره

بچه ها من امروز ی اتفاقی افتاد خیلی حرص خوردم و گریه کردم خیلی میترسم یعنی خطرناکه واسه نی نی؟😢😢

نه عزیزم حالش خوبه. فقط دیگه خودتو تو این موقعیت قرار نده چون حس تو رو درک می کنه. یادمه حتی مادربزرگم میگفت شیر حرص و جوش هم به بچه ندین بدوشین  بچه نخوره

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی قربونت برم، منتظر خبرای خوش هستیم 2 هفته دیگه، ایشالله دوقلوهات سفت چسبیدن به دل مامانشون

نیلدا جونم سلام.

یه سوال شما شیر خودتو به گل پسرت میدی داروی ایمنی چیزی مصرف میکردی تو دوران بارداریت؟ اگه اره چی و تا چند هفتگیت مصرف کردی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم اکتوژست گرفتم قبلش فرتیژست میداشتم . سیکلوژست نیست. میگفت یکسال توزیع نشده

اکتوژست که ایرانیه عزیزم .....ولی شنیدم اندومترین خارجیه پیدا هم میشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خانما ازمایش های ایمنی و انعقادی و کدوم آزمایشگاه انجام دادید هزینش چقدر شد؟

ازمایشگاخ کاچ سه نیلیون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم ممنونم ....ولی فک کنم بازم باید سرکلاژ کنم چون سرویکس ۲۸ شده دوقلو هم باردارم البته همسانن☺

عزیزم‌مبارکت باشه انشالله . ای جانم من کلی ذوق کردم گلی .  تعیین جنسیت بودی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ونی نیتو بغل کنی

قربونت عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
وای اره منم نزدیک پریودم و حتی بعد از تاریخ پریودم چنان دردای وحشتناکی داشتم که هرلحظه منتظر خونریزی ...

سلام زهرا جووون خوبی؟؟ خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم نی نی ت خوبه؟ جنسیتش معلوم شد؟ انشاالله به سلامتی فارغ بشی و نینیتو بغل بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بايد قبلش بهتون امپول خاموش سازي تخمدان مي دادن ، سيكل نچرال امتيازي نداره فقط دوره اش طولاني تره&nb ...

خیلی مبارکه سیلویا جوون انشاالله به سلامتی ماروهم دعا کنن عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله به حق امام رضا

سلام خوبی عزیزممم خوشحال شدم پیامتو دیدم انشاالله این روزا بهترین لحظه ها رو داشته باشی و به سلامت زایمان کنی و با نی نی های قشنگت برگردی خونت 

به سلامتی قربونت برم، منتظر خبرای خوش هستیم 2 هفته دیگه، ایشالله دوقلوهات سفت چسبیدن به دل مامانشون

سلام نیلدا جوون خوبی؟؟ گل پسرت خوبه عزیزم ؟ خیلی خیلی تبریک میگم گل پسرتو بدنیا آوردی انشاالله دومادیش عزیزم خیلی وقت بود سایت نیومده بودم خوشحال شدم

فدات بشم ممنونم ....ولی فک کنم بازم باید سرکلاژ کنم چون سرویکس ۲۸ شده دوقلو هم باردارم البته همسانن☺

ان شالله خیر باشه منم همسر برادرم سرکلاژ شده بود خودم پیشش بیمارستان بودم زود حالش خوب شده بود. 

خدایا شکرت
به نظرم زنگ بزن و شرایطت رو بگو و داروهات رو میزون کن نگران نباش ولی این باعث نشه بی توجه باشی و اس ...

باشه عزیزم مننونم از راهنماییت .....توکل به خدا ببینیم چی میشه.....چشم استراحت میکنم گلم