2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047458 بازدید | 684604 پست
سلام بچه ها من امروز رفتم دوتا از کنجدامو فرش انتقال دادم تروخدا عاجزانه ازتون میخوام برام دعا کنی ...

برات۱۰تا صلوات ۱۰تا توکلت الله۱۰بار صلوات بر فاطمه و ۱بار ایت الکرسی خوندم انشالله خدا جواب تمام زحمتاتو اینبار بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشاءالله که مثبتی وخبر خوشحالی بهمون میدی چندروز دیگه  جنینت چندروزه بوده عزیزم؟ ...

سلام عزیزم ممنون 

جنینم فرش بوده فکر کنم یک روزه 

چرا پروژسترون مصرف کردم یعنی بخاطر اونه که پریود نمیشم 

بنظرت بیبی چک روز دهم که منفی بوده پس منفیه ؟ 

اره یکیشون دیروز ازمایش داده منفی بوده متاسفانه البته بتاش ۱۰ بوده منفیه ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
فدات بشم ممنونم ....ولی فک کنم بازم باید سرکلاژ کنم چون سرویکس ۲۸ شده دوقلو هم باردارم البته همسانن☺

هفته چندمی؟ اگر دو قلو بارداری خیلی بهتره سرکلاژ کنی فقط زودتر پیش یه دکتر خوب پریناتولوژ برو  ، اونجوری دیگه خیالت راحته

سلام عزیزم ممنون  جنینم فرش بوده فکر کنم یک روزه  چرا پروژسترون مصرف کردم یعنی بخاطر اون ...

عجله نکن همون روز ۱۴ برین ازمایش تا حالا ندیدم روز ۹ کسی بره ازمایش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیزم ممنون  جنینم فرش بوده فکر کنم یک روزه  چرا پروژسترون مصرف کردم یعنی بخاطر اون ...

مطمئنی ۱ روزه بوده جنینت؟ 

آره عزیزم تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی قطع کنی چندروز بعدش پریود میشی 

اگه جنینت ۱ روزه بوده خیلی خیلی زود زدی بی بی چکو جنین ۳ روزه رو میگن روز ۱۲ به بعد نشون میشه تازه 

باید ببینی رنج آزمایشگاه چندبوده بعضی آزمایشگاه ها ۱۰ رو میزنن مشکوک بعضی جاها زیر ۲۵ میزنن منفی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه اصلا اینجوری فکر نکن اتفاقا من فکر میکنم برای تو بیشتره و خطای اندازه گیری بوده ، آره اونم بررسی ...

سلام عزیزدلم رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد گفت ۳۲ طول سرویکسمو گفت خوبه نه نیاز به سرکلاژ هست نه حلقه ولی باز ۲ هفته دیگه بیا چک کنم شیافمو همون ۲تا گفت ادامه بدم چون هماتوم دارم قرص دوفاستونم بهم داد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از اون گهواره ها گرفتم انشاالله استفاده کنم میام از نتیجش میگم

همون گهواره ننو ایا؟ 

باشه عزیزم ممنون

من پلی کیستیک شدید بودم و شوهرم هم مورفو 1 من بدون دارو پریود نمیشم اصلا خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

خداروشکر که نتیجه دیدی عزیزم من ذخیره تخمدانم ۲۲ هست و تقریبا هر دوماه پریود میشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من پلی کیستیک شدید بودم و شوهرم هم مورفو 1 من بدون دارو پریود نمیشم اصلا خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

شمارو که میبینم روحیه میگیرم خداکنه برامنم مثبت بشه یکبار ایوای منفی داشتم ۷ ساله منتظرم ولی فقط یکبار ایوای کردم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدارووشکر. شما دل درد ندارین باهاش؟ فک کن کل سیکل دلدرد پریودی داشته باشی. خیلی اذیتم می کنه. فقط خد ...

نه من دل درد ندارم ولی بدن خارش شدید گفت دکتر گفت اگه ادامه داشته باشه باید کنسل کنی که خداروشور بهتر شدم توهم بهتر میشی عزیزم!شما هم امپول سینا فکت دارین؟