2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047556 بازدید | 684608 پست
ببخشید من نظر میدم این هزینش تقریبا 1 میلیون درمیاد اما کاربرد  تخت کنار مادر خیلی خیلی بیشتر ا ...

میدونم کدومارو میگی عزیزم دوستم آبان زایمان کرده از همین تختا گرفته اصلا ازش تعریف نمیکرد حالا دوباره از این گهواره ها گرفته اینو خیلی راضی بود منم تودوراهی موندم اول میخاستم تخت کنار مادر بگیرم اتفاقا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکترم دارو نده احتمالاخودم میخرم یه مدت استفاده می کنیم منتظرم ببینم با اسپرم بی کیفیت چیکار داره هر ...

اره دارو بخوره و بعد که تقویت شد اسپرم رو فریز کنید، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش ته دلم اینجوریه که فردا برم کمترم شده تازه  برا من تا الان حرفی از تغییر شکل دهانه رحم نگف ...

نه اصلا اینجوری فکر نکن اتفاقا من فکر میکنم برای تو بیشتره و خطای اندازه گیری بوده ، آره اونم بررسی میکنه امروز برات و توی جواب سونو با (فانلینگ رویت شد یا نشد) مینویستش.

احتمالا برای تو هم پورلوتون مینویسه و شیافتو بیشتر میکنه فقط سعی کن دیگه بیشتر استراحت کنی حتی اگر عددش بالاتر بود فعالیتتو کم کن

منتظر هستم خبر بدی اصلا نگران نباش.

هیوا همیشه هم اینطوری نیست من شکمی 31 بودم واژینال گفت 33  تازه گفت بیشترم میشه زد ..منظورشو ...

ااا چون خودم چند بار اینجوری برام پیش اومد که واژینال دووستان بیشتر بود پس یه چیز نسبیه کاملا نمیشه اصلل گفت صد درصد کمتر یا بیشتره 🥴مرسی عزیزم😍😍😍

عجیبه شما انقدر درد داری عزیزم دردت یکطرفه هست یا کل شکمت؟ تهوع نداری؟  نکنه خدا نکرده یه چیز ...

ترانه جون عزیزم خوبی؟ دوباره پروسه انتقال رو شروع نمیکنی؟ ایشالا خیلی زود بیای و خبر بارداریتو بهمون بدی

و خدایی که در این نزدیکیست
داداشم دوباره غیبش زده مارو گذاشته تو خماری😂 انشاءالله که بهترینها براش اتفاق افتاده والان سرگرم خ ...

انشاالله به حق امام رضا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میدونم کدومارو میگی عزیزم دوستم آبان زایمان کرده از همین تختا گرفته اصلا ازش تعریف نمیکرد حالا دوبار ...

من از اون گهواره ها گرفتم

انشاالله استفاده کنم میام از نتیجش میگم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم چ دکتری واست ازمایش ها رو نوشته بود

همون زنان برام نوشت جواب که اماده شد برای ایمونولوژی بردم چون انعقادی مشکل داشت پیش انکولوژی هم رفتم ولی  درمانش همون انوکسا است. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم نمیدونم والله روز 11پریود 8ونیم بود روز 14پریود شده 7.که کنسلش کرد فولیم 16ونیم بود. البت ...

بخاطر پس رفت ضخامت کنسل شد چون برا فولیکول امپول میدن. باور کن همش هم بخاطر استرس و خستگی پیش میاد. تو حالت نرمال همچی برام خوب پیش میرفت تو سیکل اینقدر منو میاوردن میبردن خستگی و استرس همچی لب مرزی بود برام

خدایا شکرت
بله عزیزم یعنی شکل u یا v نشده خدا رو شکر ، تو این حالت یکم خطرش بیشتره که خدا رو شکر نیست برای شما ...

فدات بشم ممنونم ....ولی فک کنم بازم باید سرکلاژ کنم چون سرویکس ۲۸ شده دوقلو هم باردارم البته همسانن☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قربونت ممنونم....دخترم 7 ماهشه الان...انشاله دوقلوی شما هم سلامت به دنیا بیان

اخی عزیزم ....ایشالله خدا نگهدارش باشه....فدات بشم گلم ممنونم ازت محتاج دعاتم مهربونم چون فک کنم باید سرکلاژ بشم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ایشاله بهترین نتیجه رو بگیری عزیز دلم ، هر چی یاد گرفتی برای منم بنویس خواهش میکنم    راس ...

من داخل سیکل انتقال خیلی خوردم با صبحانه میخوردم. الانم داخل سالادم میریزم 

خدایا شکرت