2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047593 بازدید | 684617 پست
بايد قبلش بهتون امپول خاموش سازي تخمدان مي دادن ، سيكل نچرال امتيازي نداره فقط دوره اش طولاني تره&nb ...

مبارکه بسلامتی انشالله 

سیلویا جون سینال اف رو چه موقع برای آقایون تجویز میکنن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
همون گهواره ننو ایا؟  باشه عزیزم ممنون

من خواهرم بچش خیلی بدخواب همش گریه میکرد رو تخت خودش میزاشت چون هر یه ربع داشت گریه میکرد. دختر عمم بچش اروم بود شیر میخورد میخوابید از همون اول گذاشت داخل تخت کنار مادر اصلا گهواره لازمش نبود. بنطر من بچه تعیین می کنه از چی استفاده کنی

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نیلدا جوون خوبی؟؟ گل پسرت خوبه عزیزم ؟ خیلی خیلی تبریک میگم گل پسرتو بدنیا آوردی انشاالله دوماد ...

عزیزم شماهم رویان انتقال دادین باره اول و مثبت شدین ببخشید شما داروهاتون چی بود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
داخل سیکل تخمک کشی هم هست. بعد امپول مخصوص میدن تا فولیکول آزاد بشه اونم بیشتر از حالت معمول آزاد می ...

آره گلم . شوره جون سینال اف رو چرا برای آقایون مینویسن ؟ به دکتر بگم‌بنویسه برای همسرم ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
به سلامتی قربونت برم، منتظر خبرای خوش هستیم 2 هفته دیگه، ایشالله دوقلوهات سفت چسبیدن به دل مامانشون

قربونت برم نیلدا جونم

خدا گل پسری رو برات هزار ساله کنه 

خیلی دعام کن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام ایشالا این بار با خبر مثبت شدن سورپرایزمون کنی

قربونت برم عزیزم

با تو دلیت حسابی دعام کنید

من که دیگه خیلی خسته شدم

ان شالله بسلامتی باشه. ان شالله با خبر بارداری میای

مرسی قشنگم

دعای همه ی شماها پشت سرمه

دلم گرمه

مگه میشه خدا حاجتمو نده

برات۱۰تا صلوات ۱۰تا توکلت الله۱۰بار صلوات بر فاطمه و ۱بار ایت الکرسی خوندم انشالله خدا جواب تمام زحم ...

الهی قربون قلب مهربونت

بخدا اشکم در اومد😢ممنونم واقعا

یه دنیا تشکر

نمیدونید این دعاها چقد انرزی مثبت بهم میده

خداروشکر دوستای خوبی مثل شماها دارم

سلام خوبی عزیزممم خوشحال شدم پیامتو دیدم انشاالله این روزا بهترین لحظه ها رو داشته باشی و به سلامت ز ...

سلام عزیزم 😍

فدات شما خوبین

ببخشید فعالیت کم شده

من همیشه میام میخونم ولی الان هم خیلی درگیر دکتر و سونو و بیمارستانم هم بچه های جدید رو کمتر میشناسم برای همین کمتر حرفی میزنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزدلم رفتم پیش دکتر دوباره سونو کرد گفت ۳۲ طول سرویکسمو گفت خوبه نه نیاز به سرکلاژ هست نه حلق ...

سلام دیدی گفتم بهت چقدر خوشحال شدم😍 خدا رو شکر که بخیر گذشت مراقب باش انشالله بسلامتی میگذرونی 😘

همون گهواره ننو ایا؟  باشه عزیزم ممنون

اره که عکسشو گذاشته بودین

البته مال من دوقلوییشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚