2777
2789

دوماه دیگه میرم توی سی سال

هم کمال گرام هم اهمال کارم هم بی اراده ام هم تنبلم، باید چکار کنم

از ۱۵سالگی آرزو داشتم  یه کاری انجام بدم و توش موفق بشم، که مستلزم وقت و تلاش زیاده

تمام این ۱۵ سال این آرزو باهام بود و همیشه بشدت عاشقش بودم ولی تقریبا هیچ کاری واسه انجامش نکردم😐 یعنی من تا اخر عمرم قراره فقط یه ارزو توی ذهن و قلبم داشته باشم همین؟

اخه اینم شد زندگی؟ احساس میکنم من واسه همون آرزو به دنیا اومدم ولی هیچوقت عملی نمیشه و باهاش میمیرم

تو این سالها کمی سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی باز ولش کردم

اصلا نمیرم سمتش فقط آرزوش تو ذهنم هرروز و هر شب باهامه

واقعا نمیدونم چه مرگه

بااینکه بزرگترین ارزوی زندگیمه ولی نمیرم سمتش انگار میترسم ازش ، یااینکه تو ناخوداگاهم ثبت شده که موفق نمیشم یا خیلی سخته تمایل ندارم برم سمتش یا اراده ندارم هی ولش میکنم. فقط تو ذهنم بهش فکر میکنم و خیال پردازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که می دونید مشکل چیه، دنبال درمان باشید...کمالگرایی و به دنبال اون ترس از شکست به شدت باعث اهمال کاری میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

منم همینجورم ، مدرک تحصیلی بالا دارم نفر اول دانشگاه بودم سالهاست میخواستم مهاجرت کنم ولی شوهرم مخالفت کرد همش میگم کاش ازدواج نکرده بودم الانم همش تو سرم طلاق میگذره ولی چون حضانت بچه نمیده نمی‌دونم چه کنم.  زندگیم خوب نیست تنبل شدم جون ندارم اگه مجردی از نو هدفات را شروع کن مثلا کتابخانه برو و … من خیلی گیر افتادم خدا روشکر کن جا من نیستی 

منم همینجورم ، مدرک تحصیلی بالا دارم نفر اول دانشگاه بودم سالهاست میخواستم مهاجرت کنم ولی شوهرم مخال ...

خیلی ناراحت شدم از پیامت امیدوارم همه چی برات مثل یه معجزه ردیف بشه و به بهترین موقعیت ها و آرزوهات برسی .

من دقیقا دقیقا عین خودتم یعنی یه آن فکر کردم خودم کامنت گذاشتم ، منم چندین ساله میخوام مهاجرت کنم همین بی ارادگی مانعم شد، منم مدرک ارشد دارم ، فقط ازدواج نکردم و بخاطر اینکه به ارزوهام نرسیدم هم میترسم ازدواج کنم و گیر بیافتم. داره سی سالم میشه

شما که می دونید مشکل چیه، دنبال درمان باشید...کمالگرایی و به دنبال اون ترس از شکست به شدت باعث اهمال ...

دقیقا 

نابود کرد زندگیمو 

یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنین 

به نظرتون اگه برای دکتری مهاجرت کنم و تغییر رشته بدم در اینده مشکلی پیش میاد؟ یعنی تو اینده کاری تاثیر بد میزاره؟ چون میخوام دکتری بخونم بخاطر مهاجرت و کار توی کشور دیگه ای

حالا اگه لیسانس و ارشد یه رشته باشه

دکتری یه رشته دیگه

ممکنه مشکل ساز بشه؟

دقیقا نابود کرد زندگیمو یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنین به نظرتون اگه برای دکتری مهاجرت ...

نه اگر دانشگاه قبول کنه که مشکلی پیش نمیاد. من دوستی داشتم ایران شيمی خونده بود و بعد از مهاجرت محیط زیست...خیلی ها تغییر رشته میدن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم