2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم😘😘 الهی که تا چندوقت دیگه شما بیای فقط وفقط از لذتای بارداریت برامو ...

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شیاف اکتوژست ۴۰۰ گرفتم میگن خارجیه کسی استفاده کرده؟ خوب بوده؟ دنبال سیکولوژست بودم میگفت ۱ ساله توز ...

من اکتوزست استفاده میکنم خوبه....اره سیکلوژست دیگه نیست

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی امین خدای الرحم الراحمین😊😊😊😊

🙏🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جانم همیشه پرانرژی باشی گلم ومامان نی نی های قشنگ بشی

ممنون عزیزه دلم

ان تی شکمی ۳۰ بود  واژینال دکتر خودم انجام داد گفت ۲۶ _ ۲۷  ولی رفتم پیش پریناتولو ...

عزیزم شما دوقلو بودین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها خوبین من الان دو روزه که گرفتگی زیر دل دارم دارم مثل پریودی دل درد و گرفتگی مثل روز اول ...

انشالله مثنتی عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

سلام دوستای عزیزمممم خوبید همگی؟؟ از قدیمی های سایت کیا هستن؟؟ ماشالا جون پروانه جون الهام جون تیناگلی جون و شمیم جون وغیره و خیلی های دیگه ببخشید نتونستم تگتون بکنم امیدوارم همتون خوب باشید و بارداری خوبی سپری کنید

راستی از منتظرا کیا باردارشدن شکر خدا؟؟ منم خیلی وقته نی نی سایت نیومده بودم از برج 8 نیومدم خیلی دلم تنگه واستون منم حال روحی خوبی نداشتم سقط سختی داشتم آخرش سه روزی بستری بودم و با دارو کامل سقط نشد و تو اتاق عمل کورتاژ شدم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای عزیزمممم خوبید همگی؟؟ از قدیمی های سایت کیا هستن؟؟ ماشالا جون پروانه جون الهام جون تیناگ ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ بهتری؟ وای دختر من امروز دقیقا تو فکرت بودم تودلم غیبتتو میکردم میگفتم چرا آخه میرن دیگه نمیان یه خبری از خودشون بدن پروانه ام خیلی وقته تاپیک نیومده نفهمیدیم راحت سقط کرد یانه...

انشاءالله که خیره عزیزم الهی که خدا برات معجزه میکنه ۳ نفری سر سفره هفت سین سالو تحویل میکنید😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ بهتری؟ وای دختر من امروز دقیقا تو فکرت بودم تودلم غیبتتو میکردم میگفتم چرا آ ...

الان خیلی بهترم گلم خیلی داغون بودم ای جان عزیزم دل به دل راه داره حق داری ولی واقعا خیلی وقتا همه مسائل و مشکلات چه روحی و چه جسمی دست به دست هم میده که آدم نتونه بیاد و از خودش خبر بده خلاصه ببخشید عزیزم

ووووای مگه پروانه جونم سقط داشت؟؟؟؟ 😢

راستی از خودت بگو خوبی؟ یادمه همش خونریزی و لک داشتی بخاطر هماتوم... جنسیت نی نی ت چیه؟ چند هفته ایی گلم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اینو نشنیده بودم قربونت برم، میشه ازت خواهش کنم یه خون بریزی درسته تموم اون اتفاقات ختم به خیر شده ت ...

رفتم تحقیق کردم دیدم همون هماتومه نیلدا جونم که دوباره به وجود اومده ولی دکترم یه جور دیگه گفت بهم که من متوجه نشدم

راستش از اول نذر گوسفند کردیم که انشاءالله بعد غربالگری عقیقه کنیم تو همین چندروزه اینکارو میکنیم 

دکترمم ارجاع داد به دکتر پریناتولوژیست گفت کلا برو تحت نظرش احتمالا برا سرویکست بگه حلقه بذارن برات 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من انتقال دومم البرز میزدم ک خوب بود این انتقالم ایران شیمی اینم خوبه خدایی.البته من کلا فکرکن ...

منم همینجوریم رکسانا جون بدنم کلا مقاوم وسفت وسخته 

عزیزم حالا بزن آروم ببین شاید برات خوب بود.ولی بنظر من بهتراز همش همون البرزه

منان جان امشب همینو زدم ولی خیلی خوب بود اصلا اذیتم نکرد البته بگمااا من بدنم کلا سفته وسخته در برابر دارو وآمپول خیلی خوبه

الهی قربونت برم....اره رفتم انجام دادم خدارو شکر....ولی هوب طول سرویکسم کم شده....مال شما طول سرویکس ...

عزیزم شما دکترتون برای انتقال کی بود؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منان جان امشب همینو زدم ولی خیلی خوب بود اصلا اذیتم نکرد البته بگمااا من بدنم کلا سفته وسخته در براب ...

عزیزم خوب خیلی خوبه پس باخیال راحت برو بگیر

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الان خیلی بهترم گلم خیلی داغون بودم ای جان عزیزم دل به دل راه داره حق داری ولی واقعا خیلی وقتا همه م ...

خداروشکر که الان خوبی عزیزم حقم داری عزیزم

آره نیکاد جونم پروانه هم طفلک همون موقعا رفت سونو که گفتن رشدش متوقف شده حتی قلبش تشکیل شده بود ولی بعدش این اتفاق افتاد متاسفانه که ختم بارداری دادن ولی دیگه خبری نداریم ازش 

منم که تا ان تی هماتومم برطرف شد کامل ولی دیروز رفتم سونو دوباره به وجود اومده دوباره نی نی پسریه تو هفته ۲۰ ام