2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
اا من برعکس گفتم ! فککردم واژینال بیشتر از شکمیه

نه فدات شم شکمی معمولا بیشتر نشون میده واژینال چون دقیقتره کمتر میشه عددش ولی خب من شنیدم که اونایی که کلا شرایطشون اوکیه تا آنومالی بیشتر میشه عددشون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره البرز که عالیه نمیتونی یه دونه بگیری ازش امتحان کنی ببینی چطوریه؟ 

البرز میزنم الان اتفاقا ۱دونه گرفتم ازش گفتم ببینم چطوریه ولی زنه خودش گفت اکتوور از البرز خیلی بهتره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای کاشکی میشد🥴 اره عزیزم پسری ه  تو هم زودی معلوم میشه عزیزم😁تووی ان تی نگفت بهت؟

اصلا هیچی حتی احتمالم نداد من دوبار بعدشم رفتم سونو آخریش دقیقا ۱۶ هفته بودم اما هیچی البته خودمم نمیخوام بدونم جشن تعیین جنسیت گرفتم ۸ بهمنه تا اونموقع دلم میترکه میخوام غربال دوم که رفتم بگم بنویسه برام بدم به خواهرم ، خواهرم به آتلیه بگه 🤭اما دارم همش خودمو به زور میکشونم تا روز تعیین جنسیت! چند نفر خواب دیدن میخوام ببینم مال کی درسته بهشون ایمان بیارم 😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اها پس همه سونوها یه جا بوده  خیره ان شاء الله برای بقیه مواردی هم که گفتی استرس نداشته با ...

آره عزیزدلم...انشاءالله با دعای خیرت

انشاءالله که خیره سپردم به خودش میدونم که بهترینهارو برام درنظر گرفته

اینبار برم بگم واژینال  بگیره فک کنم برا همینه گفت ۱۵ هفته بیا ...

آره عزیزم منم ان تی ۳۰ بود دوباره گفت ۱۶ هفته بیا باید چک کنیم 

ماشاءالله جون من این مارکو برای انتقال میزدم خیلی دردناکه وخیلی کبود میکنه 

اوه اوه خوب شد نگرفتم ازش پس فقط یه دونه گرفتم گفتم ببینم خوبه برم باز بگیرم 

البته الان دیگا جرات زدنه همون یه دونه ام دیگه ندارم😂😂

اوه اوه خوب شد نگرفتم ازش پس فقط یه دونه گرفتم گفتم ببینم خوبه برم باز بگیرم  البته الان دیگا ...

عزیزم حالا بزن آروم ببین شاید برات خوب بود.ولی بنظر من بهتراز همش همون البرزه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اصلا هیچی حتی احتمالم نداد من دوبار بعدشم رفتم سونو آخریش دقیقا ۱۶ هفته بودم اما هیچی البته خودمم نم ...

ای جانم وای چه تحملی داری😜اما خیلی خوب میکنی اندکی صبرررررر سحر نزدیک است😂چیزی نمونده به هشتم 🥶🥶

اوه اوه خوب شد نگرفتم ازش پس فقط یه دونه گرفتم گفتم ببینم خوبه برم باز بگیرم  البته الان دیگا ...

اخ اخ شانس آوردی😂😂😆 واقعا دردش کابوووس ه این آنوکسا انگار بامون پدرکشتگی دارن خب اقا جان نازک و بدون درد بزنید سرسرنگو🥴😂

سلام عزیزان من

خوبین

امروز یکی از بچه ها خبر بهم داد ک مثبت شده 

خیلی خوشحال شدم چشمامو باز کردم اومدم سایت و با این خبر خوب مواجه شدم

ایشاالله برا هممون اتفاق بیافته... 

ماچ ب همتون... 💋💋💋💋💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

عزیزم من انتقال دومم البرز میزدم ک خوب بود این انتقالم ایران شیمی اینم خوبه خدایی.البته من کلا فکرکنم بدنم از سنگه انقد ک دردندارم وکبود نمیشم🤣🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزان من خوبین امروز یکی از بچه ها خبر بهم داد ک مثبت شده  خیلی خوشحال شدم چشمامو باز ...

سلام عزیزم خوبی ان شاالله خودمونم شنبه خبرخوش بدیم😍😍😍😍میگم من رگای سینه م خیلی متورم و واضح شده شماهم اینجورین

سلام عزیزم خوبی ان شاالله خودمونم شنبه خبرخوش بدیم😍😍😍😍میگم من رگای سینه م خیلی متورم و واضح شده ...

سلام گل جانم

خوبی

من خوبم شکر، ایشاالله ایشاالله 💜💜💜💜

من نگاه نکردم ببینم چ شکلی شده😁😁😁😁😜

ولی درد داره... 😄😄😄

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...