2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047305 بازدید | 684586 پست
تهران دکتر خوب خیلی داره، میتونی پیش چند تاشون ویزیت بشی، ببینی کدوم به دلت میشینه

ببین من گیر کردم بین رزاقی با مام حالا ببینم چه میشه کرد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام عزیزدلم شماخوبی فداتشم؟ من راستشو بخوای یک هفته ای میشه شروع کردم به کم خوردن خداکنه لاغرکنم ...

فاطمه جان رژیم کتوژنیک و بگیر ماهی حداقل۷ کیلو کم میکنی البته خیلی سخته چون اگه حتی اندازه سر سوزن چییت کنی (تقلب) وزنت کم نمیشه هیچ زیادم میشی ممکنه کبدچربم بشی اما رعایت کنی توووو دوماه ۱۴ ۱۵ کیلو کم میکنی😜 خیلیااا لایف استایلشون این رژیمه

ممنون عزیزم تعریف دکتر نصرو شنیدم ولی بخاطر مردبودنش خوشم نمیاد برا انتقال😓

من هم دوست ندارم با ایشون انتقال بدم

هم اینکه مرد هستن، و هم اینکه اون مدتی که ایشون مرکز هستن خیلی مرکز شلوغه، 

دوستان گلم ماهایی که با ای وی اف باردار میشیم باید تحت نظر دکتر خاصی بریم یا هر دکتر زنان زایمانی بر ...

منم با همون دکتر خودمم که برام انتقال و اینا داده بود قبلا الان که باردار شدم هم رفتم پیش خودش 

منم شکمی ۳۲ بود دکترتون گفت کمه ؟چی بهتون گفتن ؟

نه حرفی نزد ...ولی سونو واژنال داد....شما هفته چندمی؟دوقلویی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
درسته عزیزم رزاقی دکتر خوب و دقیقی هستش دیگه چی بگم خواست خدا نبوده پس نظره شما اینه که تا خرداد صب ...

حالا باز خودت میدونی عزیزم....ولی تقویت خیلی مهمه   ......من اون دو دفعه فبل اصلا ویتانین نخورده بودم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم عزیزم ایشالله شما به سلامتی به دنیا بیاری فرشته هاتو

فدات شم عزیز مهربونم ...فعلا که سرویکسم کوتاه شده .....برم ببینم دکار چه خوابی برام دیده محتاج دعاهاتم ....

چون طول سرویکست لب مرزه اگه هیچ مشکلی نداشته باشی بدنیست که واژینال انجام بدی عزیزم طول دقیقش با وا ...

اره عزیزم انحام دادم ....دستت درد نکنه 

گلم من هم ان تی واژینال و شکمی دادم هم آنومالی در حالی که جفتمم پایین هستش چون طول سرویکس رو هر دو د ...

الهی قربونت برم....اره رفتم انجام دادم خدارو شکر....ولی هوب طول سرویکسم کم شده....مال شما طول سرویکستون چن بود تو ان تی؟

نه حرفی نزد ...ولی سونو واژنال داد....شما هفته چندمی؟دوقلویی؟

14 هفته ام نه تک قلو منم ان تی ۳۲ بود اما شکمی اینبار برم واژینال سونو کنم ببینم چقد شده ان شاءالله به خیر بگذره 

سلام ب همگی دوستان .من دیروز انتقال جنین فریز داشتم سه تا جنین هچینگ شده انتقال دادم.کسی اطلاع داره که وقتی هچینگ میکنن چند درصد احتمال لانه گزینی بالا میره؟ من سرم آی وی آی جی هم زدم.پردنیزولونم میخورم

الهی قربونت برم....اره رفتم انجام دادم خدارو شکر....ولی هوب طول سرویکسم کم شده....مال شما طول سرویکس ...

من عزیزم تو ان تی 33 بود و توی آنومالی 35 هردو هم واژینال این اندازه بود. سونوهای بعدی شکمی بود تو مطب به دکترم گفتم اندازه سرویکسم میشه بگید گفتن شکمی دقیق نی و فایده نداره نگفت. حالا انشالله چند روز دیگه سونو رشد میرم سونوگرافی بیرون از مطب ببینم از رو شکم بهم میگه یا نه، فوقش چندتا ازش کم میکنم خودم بفهمم واژینالم چنده 😅 

آخه بعد آنومالی دیگه دکترم درخواست واژینال برای سرویکسم نکرد فقط گفت اوکیه خودم انقد اینجا خوندم کنجکاوم بدونم الان چه وضعیتی دارم😉🙃

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام ساراجون خوبی؟ نینی خوبه؟ من دیروز باز سونو بودم که طول سرویکسو زده 31 به عرض 28 اگه هماتومم ...

عزیزم مگه سرویکس عرض داره؟....شما سونوتکن واژنال بود؟.منم هماتوم دارم ....مال شما بزرگیش چقدره؟