2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047323 بازدید | 684589 پست
عزیزم بعد از ازمایشم که مثبت شد ۲۰روز دیگه هم استفاده کردم

بسلامتی  خدا را شکر تبریک میگم نازنین جان هم گفتن اینا پروژسترون هستن و نقش مهمی در بارداری دارن اگر دسترسی به دکتر داری حتما برو مشورت کن اگر دسترسی نداری بگیر استفاده کن تا در اولین فرصت بری پیش دکترت عزیزم. التماس دعا       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا خودم که خیلی امیدوارم ایشالا خیره حتما خبر میدم بهتون 😍❤️

ایشاالله مامان شدی عزیزم... 

خوشحالمون میکنی💜💜💜💜😊😊😊

علایمت چی بود؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم بعد از ازمایشم که مثبت شد ۲۰روز دیگه هم استفاده کردم

فکر نکنم اینقدر زود قطع بشه. من بخاطر هماتوم روزی یه آمپول و دو تا شیاف استفاده می کنم هفته ۹ هستم. ولی از یه جایی به بعد جفت خودش به انداره کافی ترشح می کنه. 

خدایا شکرت
خانوما ازچهارشنبه رفتم توسیکل انتقال استرادیول روزی ۳تا میخورم دکتر گفته فردا بیا ویزیت به نظرتون ان ...

با سونو مشخص میشه عزیزم که چطور رشد می کنه من خودم دیر انتقال دادم خیلی زودتر به ضخامت لازم رسیدن

خدایا شکرت
آب کیسه شده بود 5 نمیدونم چجوری از 14 به 5 رسید اونم بدون نشتی و پارگی، قطعا سونوگراف اشتباه کرده حج ...

بازم خداروشکر به خیر گذشت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واقعا لازم نیست این همه حساسیت این همه سونوهای مختلف این همه طبیعی باردار میشن بچه هاشون سالم یه کدو ...

اره دقیقا الان ما یکی از فامیلامون با من بارداره ۱ ماه از من سن بارداریش بیشتره دکتر بهش گفته اصلا غربال دوم احتیاجی نیست تاریخ زایمانشم توو همون غربال اول دادن تمام انقدرم سرخوشه که برا خودش اصلا کوچکترین استرسی نداره ! حالا من هرروز یه جا باید برم واقعا هم سخته همش معطلی داره کلی ام به آدم استرس وارد میشه که آیا خوبه یا نه ! به نظر منم بیخودی اینا انقدر گیر میدن مشکلی نیست وگرنه به اکو در صورت مشکل میگن انجام شه من پرسیدم گفت چون آی وی افی باید اکو شه 🥲خیلی سخته یعنی میشه تموم شه ! همه که فقط از من جنسیتشو میپرسن هی میگن چیه خودم انقدر درگیر چیزای دیگشم که اصلا جنسیتش برام مهم نیست ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍