2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
حس پریود طبیعیه . من دفه اول روز ازمایش زدم. دفه دوم از چند روز قبل واقعا تا روز آزمایش حس بدی داشتم ...

ایشاالله عزیز دل 

مرسی از اینهمه هم دردی 

مرسی ک هستین شماها 

دلم گرمه بهتون🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺💜💜💜💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . من یه سری مکمل دارم استفاده میکنم . اینا هستش ویتامین e , c , زینک پلاس ،سلن پلاس ، ال ...

انصاری پور . مرکز ابن سینا 

مرسی عزیزم اره کمپرس یخ هم‌میزاره و گرمیجات هنوز شروع نکرده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

خانما سلام میشه لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن من اوره و کراتینم یه کوچولو پایینتره باردارم خطرناکه؟ البته خودم تو نت خوندم پایین بودنش اشکال نداره ولی باز گفتم اینجا هم بپرسم ببینم کسی تجربه داره.

@ماشالا    

@یاسین_و_یاسمین1    

@nedajooon12345‍ 

@shamiim    

ماشالا جون شما کراتین خونتون بالا بود یا پایین قبلا آز داده بودین چی شد دکتر بهتون چی گفت؟  

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اوف منم ازش متنفرم.جنینات چندروزه بود .من انتقال اولم جنینا مورولا بود روز ۹بی بی مثبت شد کمرنگ بود ...

گفتن دو روزه عزیز دلم

خانمی ک موقع انتقال اومد بالاسر گفت دو روزه 

خیلی خیلی غم تو دلمه 

امیدوارم ک هر کی هر حاجتی داره بهش برسه همچنین شما... 

چند سالته عزیزم؟! 

تازه انتقال دادی عزیزم بیبی نزن بمون برو ازمایش فقط فک کن تودلتن ودارن رشد میکنن  فکر منفی اصلا ...

بخدا تا امروز گفتم خدایا من مادر شدم اینسری میدونم 

خوشحال خوشحال

وسوسه شدم

به شوهرم گفتم بیبی بخر

خودش راصی نبود گفت زوده

اوندفعه تحمل کردم ایندفعه نتونستم... 

متنفرم از بیبی😭😭😭😭😭

بخدا تا امروز گفتم خدایا من مادر شدم اینسری میدونم  خوشحال خوشحال وسوسه شدم به شوهرم گفتم بی ...

گلم خیلی زود زدی من خودم روز دوازدهم زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد فرداش زدم پررنگ پررنگ افتاد و خیلی هم سریع ببین یعنی میخوام بگم حتی تفاوت یکروزم اینهمس آزمایش دادم روز چهاردهم بتام 1400 بود یعنی بالا بود و روز دوازدهم هم قاعدتا بتام بالا بوده ولی بی بی چکم کمرنگ کمرنگ بود دوازدهمم. الکی این چند روزو با استرس سپری نکن توکل به خدا ایشالله که مثبتی گلم الان برات حمد میخونم ایشالله مامان شدی نگران نباش😘

جدی میگی عزیزم!  این حس پریود لعنتی چی میگ عاخه!

اره زودبوده اگه دوروزه بودن.خخخ بازخوبه همونارم داری .من هیچوقت تاحالا درد پری روتجربه نکردم 🤣🤣🤣نه توی پریودی نه بارداری فقط گاهی کمردرد خفیف و حس سنگینی رحم و پهلو دارم و سینه هام دردناکه طوری ک میگم حتما باید یه ماموگرافی برم

منم درد پریود و کمر درد دارم فقط از اولش نگران نباش. دو روزه واقعا روز ۹ نشون نمیده 

سارا جون خیلی برات خوشحالم به دلم افتاده ایشالله اینسری مامانی به امید خدا🥰