2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست
مرسی گلم ایشاالله ب زودی مامان بشی انتقال چندمت بود؟!  چند تا جنینی داشتی؟!

تازه انتقال دادی عزیزم بیبی نزن بمون برو ازمایش فقط فک کن تودلتن ودارن رشد میکنن  فکر منفی اصلا ایشالا مامانی عزیززم 

نه عزیزم خواهش میکنم.فقط استرادیول و ویتامین دی و دوتاامپول .البته اینبار معلوم شد ک سی دی ۵۶ یکم با ...

آهان اونسری اینا رو نداشتی پس، حیف کاش از اول دکترا همه چی رو در نظر بگیرن. توکل به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوره جون چندروز بعد گرفتن جواب ازمایش رفتی رویان د برات چکار کردن؟ ساک رو دیدن؟

رویان گفت شهر خودت برو دکتر یک ماه بعد انتقال گفته بودن برو سونو نتیجه رو بهمون خبر بده. بعدش تماس گرفتم گفتن استرادیول ها رو کی قطع کنم. 

خدایا شکرت
اوف منم ازش متنفرم.جنینات چندروزه بود .من انتقال اولم جنینا مورولا بود روز ۹بی بی مثبت شد کمرنگ بود ...

سلام عزیزم مگه نمیگی بار اول مثبت شدی پس چی شد.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم توصفحه قبل جواب دادم

اره عزیزم بعدش خوندم منم الان استرس گرفتم منم گذاشتم یکدفعه هفته ی ۸ برم سونو برا ۲۵ نوبت سونو دارم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اره عزیزم بعدش خوندم منم الان استرس گرفتم منم گذاشتم یکدفعه هفته ی ۸ برم سونو برا ۲۵ نوبت سونو دارم& ...

وای دختر فکر بدنکن دیوونه من تاوان کار کسی دیگه رو پس دادم عزیزم چون مطمعنم ک حکمت خدابود و چندماه بعدش فهمیدمش😘😘😘😘

مرسی فدات شم همچنین شما. انتقال اولم بود جنین زیاد ندارم سه تا دارم . سری قبل دوتا سه روزه انتقال دا ...

فدای تو عزیز دلم

ایشاالله ایشاالله 💜 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...