2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درد پریود و کمر درد دارم فقط از اولش نگران نباش. دو روزه واقعا روز ۹ نشون نمیده

یکمی بهم امید دادی عزیز دلم 

خداوند ب هممون کمک کنه... 🙏🌺😘

مرسی ک هستین واقعا🌺🌺🌺🌺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
یکمی بهم امید دادی عزیز دلم  خداوند ب هممون کمک کنه... 🙏🌺😘 مرسی ک هستین واقعا🌺🌺🌺🌺

عزیزمی استرس نداشته باش فقط و فقط بسپار به خدا. اینو منی دارم بهت میگم که خدای استرس بودم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گلم خیلی زود زدی من خودم روز دوازدهم زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد فرداش زدم پررنگ پررنگ افتاد و خیلی ...

قربون مهربونیت عزیز دلم

خداوند تو دلیتو حفظ کنه برات گل جان

مرسی عزیزم 

دعا کن برام 

حس پریود داشتی شمام؟! 

اره زودبوده اگه دوروزه بودن.خخخ بازخوبه همونارم داری .من هیچوقت تاحالا درد پری روتجربه نکردم 🤣🤣🤣ن ...

من فقط یکم اونم گاهی نوک سینه هام سوزن سوزن میشه اونم فک کنم عوارض داروهاست... 

موقع پریود همین دردهارو دارم یکمی بیشتر... 

قربون مهربونیت عزیز دلم خداوند تو دلیتو حفظ کنه برات گل جان مرسی عزیزم  دعا کن برام  ح ...

فدات عزیزم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین

بخدا دائم دعاگوی منتظرا هستم از ته قلبم میخوام ایشالله همتون نتیجه بگیرید.

بله حس پریودی خودش یکی از علائم مثبته به فال نیک بگیر من هنوزم که هنوزه گاهی حسش میادو میره😉😄

ولی در کل به علائم خیلی اهمیت نده فقط بخدا بسپار فقط خدا الهی که چند روزه دیگه میای اینجا خبر میدی از ته دل هممون ذوق میکنیم برات گلم🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خانما سلام میشه لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن من اوره و کراتینم یه کوچولو پایینتره باردارم خطرنا ...

سلام عزیزم

من خودمم اوره ام پایین بود که دکتر گفت مشکلی نداره

بنظرم این یکم پاایین بودن هیچی نیست و از ناشتایی زیاده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم من خودمم اوره ام پایین بود که دکتر گفت مشکلی نداره بنظرم این یکم پاایین بودن هیچی نیست ...

مرسی عزیزدلم که ج دادی ممنونتم آره تو نت هم نوشته بود بالا بودنش بده راجع به پایین بودنش چیزی بدی نگفته بود.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام بچه ها من امروز روز 6 انتقال هستم جنین 3روزه  تا امروز صبح اوکی بودم اما از صبح حالت پریودی دارم دلدرد زیاد شکمم پیچ میخوره و بدتر اینکه باد کرده درست مثل 4 ماهه ها تو هم اصلا نمیره دلم. روز 19سیکل هستم.هی میگم ایشالا هیچی نیست اما یهو میزنم زیر گریه

سلام خانومایی ک قراره این ماه جدید انتقال بدن یاواردسیکل ای وی اف شدن لطفا تاپیک اخرموبخونن

البته بااجازه استارتر من میخوام اطلاعات جدید وبروزجمع کنم که خیلیامثل من اگه دنبال این اطلاعات بودن گیج نشن تاپیک شماخیلی جامع و مفیده ولی چون زیادی بزرگ شده دیگ نمیشه راحت مطلبی ک میخوای روبروز پیداکنی لطفاخانوماهمکاری کنین تایک تاپیک جامع وکامل برادوستامون ایجادکنیم

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...