2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
بنظرم زود زدی تا روز آزمایش صبر کن ان شالله که مثبت بشی توکل کن به خدا عزیزم نمیدونی چقدر از بی بی چ ...

منم متنفرم بخدا

دفعه پیش دووم آوردم نزدم اصلا

ولی اینسری وسوسه شدم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی گلم ایشاالله ب زودی مامان بشی انتقال چندمت بود؟!  چند تا جنینی داشتی؟!

مرسی فدات شم همچنین شما. انتقال اولم بود جنین زیاد ندارم سه تا دارم . سری قبل دوتا سه روزه انتقال دادم که نشد . از الان استرس انتقال دارم دست خودمم نیست پناه برخدا ان شالله خدا به همه مون رحم کنه و از سیکل انتظار بیرون بریم     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شوره عزیز خوبی گلم دعا کن برام یخ زدم اصن شوهرم ک بیچاره دیگ نمی‌دونست چیکار کنه شوک شد فقط ...

من برای همین بی بی نمیزدم .روز ۹ واقعا زوده. ان شالله که مثبتی. 

خدایا شکرت
سلام شوره عزیز خوبی گلم دعا کن برام یخ زدم اصن شوهرم ک بیچاره دیگ نمی‌دونست چیکار کنه شوک شد فقط ...

حس پریود طبیعیه . من دفه اول روز ازمایش زدم. دفه دوم از چند روز قبل واقعا تا روز آزمایش حس بدی داشتم فقط گریه کردم اینبار اصلا نزدم . ان شالله با بتای تپل میای

خدایا شکرت
منم متنفرم بخدا دفعه پیش دووم آوردم نزدم اصلا ولی اینسری وسوسه شدم... 

اوف منم ازش متنفرم.جنینات چندروزه بود .من انتقال اولم جنینا مورولا بود روز ۹بی بی مثبت شد کمرنگ بود فرداش رفتم از ک بتام ۲۷بود و روز ازمایش اصلیم۲۷۱بود.توانتقال دوم جنینا بلاست بود روز ۱۰زدم و منفی شد و ازمایشمم منفی .دیگه اینبار بی بی نمیزنم میرم ازمایش و خودمون رو برامثبت یامنفی اماده کردیم اگرمثبت باشه ک شکر نباشه هم چندماه بیخیال میشم و ورزش و سرگرمی بعد عید دوباره شروع میکنیم چون جنینم نداریم

اوف منم ازش متنفرم.جنینات چندروزه بود .من انتقال اولم جنینا مورولا بود روز ۹بی بی مثبت شد کمرنگ بود ...

ان شالله که مثبتی. منم خیلی اینبار اروم تر بودم گفتم دیگه هر کاری تونستم انجام دادم. نزدیک آزمایش دوباره داشتم استرسی میشدم که بچه ها خیلی کمکم کردن

خدایا شکرت
ان شالله که مثبتی. منم خیلی اینبار اروم تر بودم گفتم دیگه هر کاری تونستم انجام دادم. نزدیک آزمایش دو ...

ان شاالله .ماهم تلاش مون رومیکنیم دیگه بقیه ش دست خداست منم دوسه روز اول حالم خیلی بد بود اما وقتی همسرم باهام صحبت کرد و بهم اطمینان خاطر داد ک من از هرچیزی براش مهم ترم خیالم راحت شد

اوف منم ازش متنفرم.جنینات چندروزه بود .من انتقال اولم جنینا مورولا بود روز ۹بی بی مثبت شد کمرنگ بود ...

ببخشید رکسانا جون اولین بار که باردار شدی چی شد؟ الان یعنی یه فرزند داری؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید رکسانا جون اولین بار که باردار شدی چی شد؟ الان یعنی یه فرزند داری؟

نه متاسفانه عزیزم .من دوروز بعرش تکرارکردم ک بتام ۱۲۰۰شد اما انگار بعدش بتام افت کرده بود چون من سونونرفتم گفتم ۸هفته برم یهو هفت هفته و دوروز ک بودم لک دیدم رفتم سونو ک دیدم هیچی نیست از بتاهم دادم صفرشده بود گویا بتام افت کرده بود

نه متاسفانه عزیزم .من دوروز بعرش تکرارکردم ک بتام ۱۲۰۰شد اما انگار بعدش بتام افت کرده بود چون من سون ...

متاسفم ببخش پرسیدم. انشالله که اینبار مامانی و همه چی تا آخر برات خوب پیش میره❤

بعد سری قبل چه داروهایی داشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
متاسفم ببخش پرسیدم. انشالله که اینبار مامانی و همه چی تا آخر برات خوب پیش میره❤ بعد سری قبل چه دارو ...

نه عزیزم خواهش میکنم.فقط استرادیول و ویتامین دی و دوتاامپول .البته اینبار معلوم شد ک سی دی ۵۶ یکم بالاس ک پرد و انوکساهن استفاده میکنم