2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
عزیزم‌ خوبی؟ گل پسرت خوبه ؟  میگم‌من چند روز دیگه پریود میشم و سیکل پانکچرم شروع میشه . دکتر آ ...

ممنون عزیزم خوبیم خدا رو شکر من خودم فریز انتقال دادم ولی بستگی داره ممکنه اصلا هایپر بشی ودکتر انتقال نده ولی یه سری جنین ها هستن کیفیت لازم برای فریز رو ندارن بعد دکتر ترجیح میده فرش انتقال بده چون تو محیط رحم امکان داره رشد کنن من اگه جای شما بودم وکیفیت جنینام خوب بود فریز میکردم بعد دو ماه انتقال میدادم به هر حال خود تخمک کشی باعث میشه رحم دست کاری بشه ولی وقتی دو تا سیکل بعد انتقال بدی رحم به شرایط خودش بر میگرده خودتم فرصت داری رحمت رو تقویت کنی بعد فک می کنم شانس گرفتن جنین فریز بیشتر باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

عزیزم انشالله به حق شش ماهه کربلا این سری مامان دو قلوها میشی انشالله خدای مهربون دلت رو شاد کنه ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خداروشکر که مثل من نشدین

عزیزم نگران نباش مشکل قابل حلیه نگران نباش انشاالله خدا به زودیه زود دلتو شاد شاد کنه و بهترین راه و جلو پات بذاره❤️❤️❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیز دل  ایشاالله به خوشی سلامتی برات آرزو میکنم به زودی مامان بشی  دلت شاد بشه دن ...

سلام فدات شم قربون قلب مهربونت الهی که دقیقا همین دعا روزی خودت عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر عزیزمممممممم😍انشاالله با خبرای خوش بیای اینجا و دلمونو حسابی شاد کنی🥰😍🤩🤩😍🥲😋😋

مرسی مامان خانومی الهی آمین توکل به خدا راضیم به رضاش ❤❤❤❤❤

عزیزم انشالله به حق شش ماهه کربلا این سری مامان دو قلوها میشی انشالله خدای مهربون دلت رو شاد کنه ♥️

مرسی قربونت برم فداتون بشم دوستای خوش قلبم. الهی که خودتم به سلامتی گل پسری رو به دنیا بیاری❤❤❤

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

عزیزدلم انشاالله با دست پر میای پیشمون و خبرای خووب خووب میدی این مدتم بیخیالی طی کن به بهترین نحو بگذرون عزیزم ❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خداروشکر عزیزمممممممم😍انشاالله با خبرای خوش بیای اینجا و دلمونو حسابی شاد کنی🥰😍🤩🤩😍🥲😋😋

عزیزم منم پیش دکتر متین میرم میخوام تا آخرشم پیش ایشون برم لطفا زایمان کردی به سلامتی بیا از تجربه ات هم راجع به دکتر هم بیمارستان آرمان بهم بگو عزیزم ❤️ 

عزیزم اصلا نگران نباش منم یادمه روز ۵ انتقالم یه اتفاقی افتاد اینقدر حرص خوردم که نگو ولی خدا خواست ...

مرسی انقد مهربونی عزیز دلم

شماها نبودید من چیکار میکردم

الان آرومترم شکر خدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...