2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
نگار جون انقد نشین تمرکز کن که الان ی چیزیم میشه من سر بیبی چک گذاشتن ی بحث جدی با شوهرم کردم مه تا ...

باهاش حرف زدم 

ولی خیلی حرص خوردم بخدا 

جوری ک سینم میسوخت 

توکل ب خدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببین من از انتقال تا الان ک ۷ماهمه دل درد دارم  استرس سمه ک شمام هی ب خودت استرس میدی

عزیزم تو خونه تنش داشتم 😔😖

یهو زیر دلم درد گرفت 

گفتم الان پریود میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

سلام عزیز دل 

ایشاالله به خوشی سلامتی

برات آرزو میکنم به زودی مامان بشی 

دلت شاد بشه دنیات زیبا بشه... 💜💜💜

عزیزم تو خونه تنش داشتم 😔😖 یهو زیر دلم درد گرفت  گفتم الان پریود میشم

من ی هفته بعد انتقالم چنان دعوایی با شوهرم کردم بیا ببین جوری شد ک غش کردم ولی خدا نگهشون داشت

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من ی هفته بعد انتقالم چنان دعوایی با شوهرم کردم بیا ببین جوری شد ک غش کردم ولی خدا نگهشون داشت

الهی قربونت برم 💜

مرسی ک هستی وقت میزاری عزیزم 

خدا حفظشون کنه برات 

خدا ب منم کمک کنه... 

واقعا؟یعنی خس خسش الان طبیعیه؟شیرم خیلی بد قورت میده انگار راه گلوش بستس، نمیدونم نمیخوامم از الان د ...

سلام گلم قدمش مبارک باشه عزیزم خداروشکر بخیر گذشته. شاید خس خسش به خاطر رفلاکس پنهان باشه اخه دختر منم اوایل تو خواب یهو انگار نفسش کم میومد میترسیدم شبا بخوابم خدایی نکرده خفه بشه. میذاشتمش تو گهواره خودم زیر گهواره میخوابیدم بعد یهو انگار نفسش میگرفت میترسیدم درش میاوردم شبا سرمو میچسبوندم به سرش که اگه خوابم برد یوقت بچه نفس کم نیاره چیزیش بشه خیلی روزای اول سخت بود ولی دخترش میگفت رفلاکسه پنهانه شیر بر میگرده تو گلوش این مدلی میشه کم کم خوب شد . 

الهی قربونت برم 💜 مرسی ک هستی وقت میزاری عزیزم  خدا حفظشون کنه برات  خدا ب منم کمک ...

منو شما باراول باهم انتقال دادیم یادمه تو تیرماه بود فک کتم خیلی ناراحت شدم منفی⁦ شد ولی اینو مطمن باش مثبته

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اره مکمل ها واقعا حال ادمو بدتر می کنه مثلا خارجی هم داده به من ولی بازم نمی سازه بهم  گاهی میز ...

بهش بگو عوض کنه مکملتو 

خدااروشکر قرص رووت اثر  داره ❤️❤️ایشالا جفتمون تموم شه واقعا خسته کنندس

واقعا؟یعنی خس خسش الان طبیعیه؟شیرم خیلی بد قورت میده انگار راه گلوش بستس، نمیدونم نمیخوامم از الان د ...

عزیزم بچه های منم اینجوری هستن دو سه تا دکتر بردم کامل معاینشون‌کردن‌گفتن سالمن خداروشکر ریه هاشونم سالمه. منم خیلی نگران بودم

خداياشكرت....❤️ 
دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

خداروشکر عزیزمممممممم😍انشاالله با خبرای خوش بیای اینجا و دلمونو حسابی شاد کنی🥰😍🤩🤩😍🥲😋😋

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منو شما باراول باهم انتقال دادیم یادمه تو تیرماه بود فک کتم خیلی ناراحت شدم منفی⁦ شد ولی اینو مطمن ب ...

وای خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم ،انقد ک تو مهربونی 

خدا حفظت کنه💜

سعی کردم آروم باشم... بسپارم بخدا... 

سلام دوستان..میخواستم بدونم راجب انتقال جنین دو مرحله ای چیا میدونید؟امکان بارداری با این روش زیاد م ...

سلام عزیزم انتقال دو مرحله ای اول یه جنین سه روزه انتقال میدن دو روز بعد جنین بلاست حالا تعدادی که انتقال میدن بستگی به نظر دکتر و تعداد جنینات داره من خودم با دومرحله ای باردار شدم میگن احتمال بارداری با این روش بیشتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من امشب در حد مرگ حرص خوردم توروخدا بگین چیزیییم نمیشه انقدددر زیر شکمم تیر رر کشید تو ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم یادمه روز ۵ انتقالم یه اتفاقی افتاد اینقدر حرص خوردم که نگو ولی خدا خواست و مثبت شدم

شما هم دیگه بهش فکر نکن از الان آرامشتو حفظ کن و بسپار بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍