2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم قربونت شکر خدا نی نی هم خوبه قربونت😊مرسی از احوالپرسیت شما خوبی؟ چخبر؟انتقال ندادی؟

خداروشکر 

همیشه خوب باشین ایشاالله 

فردا صبح میرم برای انتقال توکل برخدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خداروشکر عددهای ان تی خوب بود ولی ازمایش خونم هنوز جوابش اماده نیست  اره امپول پروژسترون رو خد ...

تو هم کمی منم۳۲ ! امروز بهداشت گفت مراقب باش به من ...خداروشکر عزیزم  ان تی خوب بوده به سلامتی بقیه اشم طی کنیم همگی 

خداروشکر  همیشه خوب باشین ایشاالله  فردا صبح میرم برای انتقال توکل برخدا...

عزیزم کیسه یا دبه ابگرم قبلش بذار رو رحمت ...قبل اتتقال هم خرکات ورزشی برو مخصوصا خرکات پروانه ای از امشب نشاسته رو بخور بعد انتقال  تا ۲ ساعت نذار تکونت بدن و حسابی اروم باش مثانه هم خیلی پر نکن ۲ساعت تحمل کنی 

@داداشمممم   کجایی سارا جان بیااز خودت خبر بده انتقالت کیه؟ چن روزه سایت نیومدم الان دنبالت گ ...

منم به شدت دنبالش گشتم نیست 😀. انشالله که سرگرم‌انتقال و لانه گزینیه و با خبر مثبت شدنش میاد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دخترا من امروز يك جنين بلاستوسيت يك جنين سه روزه با گريد A انتقال دادم

ان شالله به سلامتی حسابی اروم باش قران بخون سوره یاسین مخصوصا و فیلم طنز ببین و حسابی بخند 

دخترها زخم باعث انتقال منفی میشه؟بیرون مامایی رفتم واسه عفونت گفت زخم داری حدود بیست روز دیگه انتقال ...

سلام اراد جون خوبی عزیزم خدا کمکت کنه ان شاالله  اصولا بعد ۱۴ روز داروی مرتب رخم رفع میشه نگران نباش ان شاءالله  رفع میشه تا اونوقت 

ای خدا چه خبر قشنگی دادی بهم فاطمه جان خدا حاجت دلتو بده 

سلام عزیزم خوبی? یکم پیش ازاقاخواستم ودورکعت مخصوصی برات نمازخوندم ازخداخواستم ایشالله مثبت بیای پیشمون😍😍😍😍

الهی امام رضادلت روشادکنه فاطمه جونی

وای خدا اشک تو چشام حلقه زد بخدا قربون دل مهربونت برم انشالله به حق امام رضا مامان شدن خودت به زودی ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ من برات نمازحاجت وزیارت خوندم برای امام رضا جان, کلی دعات کردم به اسمت نمازخوندم الهی که خوش خبربیای18ام. دلم روشنه

برات صلوات فرستادم گلم منوبیخبرنزاری

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

وای من دور دل مهربونت بگردم ک توروخدا بی زحمت حتما اسمم رو توحرم بگو اسم خودم کوثر و اگه خدا بهم دخت ...

سلام کوثرجونی خوبی؟ سلامتی؟ برای شنبه ات دعاکردم الهی پرانرژی مثبت بری شنبه انتقال بدی ومامان شی عزیزدلم

اول ازهمه به اسم تودورکعت نماز خوندم الهی خدابزودی دامنتوسبزکنه 

دخترها زخم باعث انتقال منفی میشه؟بیرون مامایی رفتم واسه عفونت گفت زخم داری حدود بیست روز دیگه انتقال ...

من زخم رو فریز کردم بعد انتقال دادم، بعد از مصرف داروها باز معاینه شو اگه برطرف شده که انتقال بده، نشده برو فریز تا خیالت راحت شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست