2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
قربون دل مهربونت  اسمم سمیه هست انشالله خدا حاجت دلتو بده ازمایشم ۱۸ دی هست

ای جانم چه اسم قشنگی سمیه جان الهی بحق حضرت زهرا دست پربرگردی ازدر خونش... 

یهواصلاعجیب به دلم افتادمثبت میشی, اخه شوره جونم ازمایشش18ماه قبل بود

چشممم عزیزم حتماقابل باشم. الهی امام رضادستت روپرکنه ومثبت بیای هفته اینده نگران نباش گلم

انشاله خدا ذل من و شما و همه منتظرا رو هم بزودی شاد کنه

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم اسم منم فاطمه هستش دعا کن همه چی خوب پیش بره ۱۲سال منتظرم 

ای جانم فاطمه جون هم اسمیم😊الهی حضرت زهرابزودی انتظارت رو پایان بده😢😢😢میدونم واقعاچقدرسخته چقدرر. الهی اینباربیای خبرخوش روبدی. فردا مخصوص برای هرکدوم دورکعت جداگونه نمازمیخونم

ای جانم چه اسم قشنگی سمیه جان الهی بحق حضرت زهرا دست پربرگردی ازدر خونش...  یهواصلاعجیب به دلم ...

وای خدا اشک تو چشام حلقه زد بخدا

قربون دل مهربونت برم انشالله به حق امام رضا مامان شدن خودت به زودی زود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ای جانم فاطمه جون هم اسمیم😊الهی حضرت زهرابزودی انتظارت رو پایان بده😢😢😢میدونم واقعاچقدرسخته چقدرر ...

ای خدا چه خبر قشنگی دادی بهم فاطمه جان خدا حاجت دلتو بده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکتر ناامیدی حرف میزد  نمیدونم والا  بهش گفتم گونال بده نداد

ناامید نباش ببین منو عزیزم منم تو برزخ دست و پا میزنم ولی میگم خدا قول دادی هوامو داری 

خدا که زیر قولش نمیزنه 

خدا هوامونو داره هواتو داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من بیبی نمیزنم یه راست میرم ازمایش سابقه ۳ تا انتقال منفی دارم از بیبی خاطره های بدی دارم😥

انشاالله که جواب آزمایشت عالی باشه جونم

گرمیجات و که میخوری این هیچ  پیاده روی هم که داری انشاالله من تنبل برا این میگم تو غذاهات روغ ...

مرسی عزیز دلم توضیح دادی 💖💖💋💋💋💋💋💋

دعا کن برام گل جان 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم اگه به تجربه خودم بگم بهت، من هیچ چیز خاصی نخوردم فقط اون بالایی باید بخاد، بزا من بار چهارم خ ...

توکل بخدا عزیزم 

التماس دعا

💋❤️💋❤️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیز دلم توضیح دادی 💖💖💋💋💋💋💋💋 دعا کن برام گل جان  

نگار خدا پشت و پناهت باشه عزیزم دلت قرص مهربونی خدا باشه آرامش به دلت سرازیر بشه لبخند از روت کم نشه تو این مدت تا که جواب آزمایشات بیاد و لبات کش بیاد و اشک شادی تو ببینم 

الهی که شکم گنده بشی و سال دیگه از نق نق بچه های سالمت حرف بزنی 

الهی که خدا دور سفره تونو پر جمعیت کنه