2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام دوستان .من ۷تا جنین دارم ۲تاش گرید aهستن بقیش ab مشکلمون dfi=30با مورفو صفر بود که ivfکردیم ولی ...

عزیزم منم با این شرایط و دی اف ای بدتر پانکچر کردم و انتقال دادم دوبار منفی شدم اما با همون شرایط و مورفو صفر و اخرین بار دی اف ای۷۸ بود تحرکم که نگم !! طبیعی باردار شدم هفته شونزده هستم 

منم خیلی از سقط میترسیدم همش میگفتن بشی هم سقط میشه فلان اما اگه واقعا بگیره میگیره 😍😍😍

اها اینم بگم هرچی دارو میخورد همسرم وضعیت بدتر از قبل میشد هرچی رعایت میکرد بدتر میشد برا همین مجبوری رفتیم توو سیکل  اگه شما رعایت کردید و دارو جواب گرفتید کمتر شده به نظرم صبر کنید دوبازه پانکچر و اینا اگه مثل ما شدید که هیچی با همین جنینا انجام بده ایشالا میگیره

انشالله به حق پنج تن که دامنت سبز میشه و مامان میشی

ممنون از دعای قشنگت قشنگم .😘😘😘😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا جونم انشالله پس بارداری  خواهرام منتظرن میگن پس فسقلی کی میاد تو دلت خودمم هلاکشم دلم ...

قربونت 

پنجشنبه انتقال دادم

ای جان پس نی نیت خیلی هواخواه داره که منتظرشن😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
انشالله عزیزم زود  انتقال بدی و جنینات بچسبن بهت و مامان بشی

😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺😘😘😘😘ممنون از دعای قشنگت خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم چرا ناراحت بشن ، خدا وکیلی من زمانی که خودم باردار نبودم انقد چشام قلبی میشد🥰😍 که تیکر بچه ه ...

اره منم همینطور 😍 نه که ناراحت مثلا دلشون بخواد نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم حالا ولی میزارم اونم من که بهه قول نیلدا جون معجزه نصیبمون شده یه امیدی هستیم برا بچه ها 😍

دقیقا منم😂😂😂فقط سینه هام بزرگ شده با شکمم سفت و‌برامده از صبه مثل این خلا دارم میچرخم همه هم نوش ...

سلام گلم دیدم نگرانی گفتم از نگرانی درت بیارم. من خودم با وزن ۷۲ کیلو باردار شدم و موقع زایمانم ۷۷ کیلو بودم انواع و اقسام مکملارو خوردم که وزنم بالا بره ولی انگار نه انگار. تا ۱۶ هفته که وزن کم کردم بعد ۱۶ هفته تازه یکم زیاد شدم. دکترم هنیشه نا راضی بود میگفت چرا وزنت بالا نمیره از روغن هسته اتگو بگیر تا کباب گوسفند و مرغ محلی میخوردم ولی بالا نمیرفت ولی بچم ۳۴۰۰ به دنیا اومد. پس نگران نباش تهوعت که قطع بشه وزنم میگیری

اره منم همینطور 😍 نه که ناراحت مثلا دلشون بخواد نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم حالا ولی میزارم اونم من ...

اره بخدا 

دلگرمی هستین خدا همه این دلگرمی هارو روز به روز زیاد کنه

عزیزم منم با این شرایط و دی اف ای بدتر پانکچر کردم و انتقال دادم دوبار منفی شدم اما با همون شرایط و ...

خیلی ممنونم انشالله به سلامتی فارغ بشی 

۲سال همسرم واقعا رعایت کرد ولی نشد که نشد دیگه وارد سیکل ivfشدیم

واقعا هروز از ته دلم براتون دعا میکنم اگه لایق باشم هروووز چون میدونم چی میکشید❤️❤️ایشالا همه ا ...

ممنون جونم خدا تو دلیتو حفظ کنه

اره منم همینطور 😍 نه که ناراحت مثلا دلشون بخواد نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم حالا ولی میزارم اونم من ...

دقیقا خود معجزت به خیلیا امید میده ماها تو این راه اولین و لازم ترین چیز برامون داشتن روحیه و نداشتنه استرسه .

درکل ایشالله موفق باشی عزیزم و دوره انتظار همه دوستان کوتاهه کوتاه بشه بحق علی و همه زودی مامان بشن بخدا که میشن وقتی ماها شدیم اونا هم میشن به امید خدا 🥰🤩😍😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم دیدم نگرانی گفتم از نگرانی درت بیارم. من خودم با وزن ۷۲ کیلو باردار شدم و موقع زایمانم ۷۷ ک ...

وای مرسی عزیزم خدا عمرت بده گفتی نمیدونی چه حالی بودم از نگرانی❤️❤️❤️میخواستم برم سونو گفتم حتما چیزی شده

خدا حفظ کنه کوچولوتو عزیزم❤️❤️❤️

خیلی ممنونم انشالله به سلامتی فارغ بشی  ۲سال همسرم واقعا رعایت کرد ولی نشد که نشد دیگه وارد سی ...

پس به دلت بد راه نده عزیزم جنیناتم که هزارماشالا گریدشون عالیه 😍😍😍😍ایشالا حتما مامان میشی به زودی اصلا یهو دیدی مثل ما در اوج ناباوری معجزه شد برات 😜