2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

سلام دوستان .من ۷تا جنین دارم ۲تاش گرید aهستن بقیش ab مشکلمون dfi=30با مورفو صفر بود که ivfکردیم ولی الان خیلیا میگن انتقال بدی یا نمیشه اگه هم بشه سقط میشه (میدونم همه چیز دست خداس و خودمم سپردم بهش ) ولی اینجا کسی بوده با همچین مشکلی باردار شده باشه؟؟؟؟

واس منم گفتن سه روز قبل انتقال ترسیدم دردش شدیده؟ وای من تو خراش مردم و زنده شدم

کدوم مرکز میرید؟

داخل رحمی میخان تزریق کنن براتون؟

اخه ببشتر جاها تو بازو میزنن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟نترسید فقط من اینطوری شدم  از چندنفر دیگه پرسیدم اصلا مشکلی نداشتن

اخه منم خیلی زود دردم میگیره اون دفعه خراش دادم بعد مشخص شد کیست دارم کنسل شد دوماه هم نشد واکسن زدم دوماه قبل هم رفتم آندومتر بالا نیومد ماه قبل تیروئیدم ۱۴شد .🥺🥺🥺یکسال شد پانکچر کردم بدنم رو راست نمیشه دعام کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عالیه قندت خداروشکر، ولی بازم رعایت کن زیادی شیرینی نخور منم که هفته 24 آزمایش دادم دیدم قندم 84 دیگ ...

الهی عزیزم ایشالله که بموقع بدنیا میاد صحیح و سالم . چشم رعایت میکنم مرسی عزیزم دوساعت بعد صبحانمم گرفتم خداروشکر 96 بود. کلا اهل شیرینیجات نیستم خرما فقط میخورم بیشتر ترشک لواشک دوست دارم که باید مواظب نمکش باشم🤭 

شماهم ایشالله اینسری آزمایش قندت نرماله منم تا تست گلوکز ندم خیالم راحت نمیشه. دکتر منم میخواد آمپول ریه بده انشالله برای هممون خیر باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کدوم مرکز میرید؟ داخل رحمی میخان تزریق کنن براتون؟ اخه ببشتر جاها تو بازو میزنن

من مطب انجام میدن دکتر دوپور من مرکز بیمارستان شمس تبریز میرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کدوم مرکز میرید؟ داخل رحمی میخان تزریق کنن براتون؟ اخه ببشتر جاها تو بازو میزنن

اون کراس مچ واسه لنفو هسش

مرسی عزیزم 😍ایشالا شما هم هرچه زودتر عزیزم❤️❤️

دعام کن هیوا دلم پره

اخه منم خیلی زود دردم میگیره اون دفعه خراش دادم بعد مشخص شد کیست دارم کنسل شد دوماه هم نشد واکسن زدم ...

درکت میکنم خواهر

منم پارسال مهر پانکچر کردم تازه قسمت شد انتقال بدم

همش جلو پام سنگ میفتاد 

توکل بخدا کن

من موقع تزریق اصلا درد نداشتم فقط بعدش درد پریودی و لکه بینی که تا انتقال خوب شد

سلام دوستان .من ۷تا جنین دارم ۲تاش گرید aهستن بقیش ab مشکلمون dfi=30با مورفو صفر بود که ivfکردیم ولی الان خیلیا میگن انتقال بدی یا نمیشه اگه هم بشه سقط میشه (میدونم همه چیز دست خداس و خودمم سپردم بهش ) ولی اینجا کسی بوده با همچین مشکلی باردار شده باشه؟؟؟

سلام دوستان .من ۷تا جنین دارم ۲تاش گرید aهستن بقیش ab مشکلمون dfi=30با مورفو صفر بود که ivfکردیم ولی ...

ن بابا دوست منم الان ماه دیگه فارغ میشه عین شما بود نگران نباش فقط بسپار به خدا منم دعا کن کاره انتقالم جور بشه

درکت میکنم خواهر منم پارسال مهر پانکچر کردم تازه قسمت شد انتقال بدم همش جلو پام سنگ میفتاد  ...

شکر خدا جونم انشالله پس بارداری 

خواهرام منتظرن میگن پس فسقلی کی میاد تو دلت خودمم هلاکشم دلم واسشون یه ذره شده توکل بخدا

سلام دوستان .من ۷تا جنین دارم ۲تاش گرید aهستن بقیش ab مشکلمون dfi=30با مورفو صفر بود که ivfکردیم ولی ...

انقدر ادم بودن با جنینcباردار شدن حالا شما خداروشکر دوتاجنینaهم داری

به این حرفا اهمیت نده همه چی دست اون بالاییه

چرا عزیزم پسریه 😜 تیکر داشتم اتفاقا به خاطر ملکه زیبایی جون گذاشتم بعد از یه مدت عذاب وجدان طور شدم ...

عزیزم چرا ناراحت بشن ، خدا وکیلی من زمانی که خودم باردار نبودم انقد چشام قلبی میشد🥰😍 که تیکر بچه هارو میدیدم مخصوصا وقتی داشتن به آخراش میرسیدن. فکر میکنم همه دوستانه اینجا همین حس رو داشته باشن چون وقتی ماها دردای مشترک داریم دیدن کسی که بسلامتی باردار شده برامون خوشایند و امید بخشه. ولی بازم نظر خودت و حس خودت مهمه ایشالله که بسلامتی نی نی رو بدنیا بیاری😍😍😍😍

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت