2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
هنوز پریود نشدم.پریود شدم میرم. شما دارو چی استفاده میکنی قیمتشون چنده؟

من  ۴شنبه پریود شدم النوا داد جمعه زدم.۴شنبه میرم سونو ببینم دیگه چی میده.من بیمار دکتر تهرانی هستم.النوا ۲و۵۰ گرفتم ولی جدیدا بعضی جاها گرون کردن.دکتر تهرانی گفت قیمت جدیدش ۸تومنه.یه خانما هم گفت تهران الان هشت میدن

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم مرسی کلی روحیه گرفتم😘😘

به خدا به خاطر دی اف ای داشتیم به اسپرم اهدایی فک میکردیم چون عددش عجیب بالا بود بعد دکترم گفت دوبار دیگه انتقال میدم برات اگه نشه رحم اجاره ای ... یعنی وسط این وحشت بودیم که متوجه شدم باردارم دقیقا همون ماهی که میخواستم دوباره برم پانکچر ! البته اینم بگم همه میگن استرس واقعا سمه راست میگن من قشنگ از اخرین انتقالم فککنم هشت ماه همه چی و فراموش کردم هرماهم پریودم اگه عقب میوفتاد عین خیالم نبود میگفتم من که امکان نداره باردار شم یعنی اینقد داشتم بیخیالی طی میکردم نه مکملی نه هیچی حتی فولیک اسید نمیخوردم! 

شماهم اصلا نگران نباش عزیزم فقط سعی کن استرس ازت دور باشه همین برار بقیه کارا خودش انجام مبشه

من  ۴شنبه پریود شدم النوا داد جمعه زدم.۴شنبه میرم سونو ببینم دیگه چی میده.من بیمار دکتر تهرانی ...

خودت گفتی النوا یا خودش داد؟

شما داروهاتو کجا میگیری؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
چرا عزیزم پسریه 😜 تیکر داشتم اتفاقا به خاطر ملکه زیبایی جون گذاشتم بعد از یه مدت عذاب وجدان طور شدم ...

غربال اول نه نگفت !پرسیدم گفت مشخص نیست جفتم قدامی شما چی ؟میگن قدامی اکثرا دخترن راسته ؟

خودت گفتی النوا یا خودش داد؟ شما داروهاتو کجا میگیری؟

نه خودش داد گفتم پرگوریس دفعه قبل داشتم اگه بهتره اونو بده گفت نه سخت گیر میاد یهو وسط سیکل کم میاری.یبار هم با النوا امتحان کن.داروخونه بختیاری داروهای ناباروری را داره.حالا ببین چی میده بهت پرگووریس هم داروخانه سلطانی اون هفتهداشت وفکرکنم حکیم الهی ولی دومیه گفت دوسه تابیشتر نمیدیم😐

داروخونه روبروبهشتی هم تقویتی هارا قبلا داشت

یا رب العالمین
غربال اول نه نگفت !پرسیدم گفت مشخص نیست جفتم قدامی شما چی ؟میگن قدامی اکثرا دخترن راسته ؟

ای جان نمیدونم من خلفی بود

ایشالا انومالی دیگه بهت میگه 

من که کلی وسیله خریدم از الان براش😂

سلام بچه ها خراش بدون هیسترو چند روز قبل انتقال انجام میدن؟ دردش خیلی شدیده؟

نه دردش اوکیه من بدون مسکن و اینا انجام داد یه لحظه س نگران نباش

فککنم دو سه روز یادم نیست واقعیت

سلام بچه ها خراش بدون هیسترو چند روز قبل انتقال انجام میدن؟ دردش خیلی شدیده؟

در حد یک دقیقه اس؟؟

میتونم قبلش یه شیاف مسکن مقعدی بزارم؟

منم الان استرادیول شروع کردم فک کنم همون چند روز قبل انتقال برام خراش بده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه دردش اوکیه من بدون مسکن و اینا انجام داد یه لحظه س نگران نباش فککنم دو سه روز یادم نیست واقعیت

در حد یک دقیقه اس؟؟

میتونم قبلش یه شیاف مسکن مقعدی بزارم؟

منم الان استرادیول شروع کردم فک کنم همون چند روز قبل انتقال برام خراش بده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩