2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
شربت منیزیم ۸درصد بخور شیافم گلیسیرین

ممنون عزیزم شربت لاکسی ژل گرفتم بخورم ببینم چطور میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله خدا فرزند عزيزتون براتون حفظ كنه هميشه دلشاد باشي عزيزم 

فدات بشم انشاءالله که خیلی زود شما خبر مثبتیتو تو تاپیک بهمون بدی به حق خانم فاطمه الزهرا عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای...پس چرا به من نگفتن ، خدایا چرا باید همه چیزو ما با دکترا بگیم،حالا اگه خطا داشته باشه چکار کنم ...

عزیزم سلام جواب آزمایشت اومد؟

البته مطمئنم که خوبه 

سلام عزیزان شما از ازمایش غربالگری سر در میارید دکترم فردا مطبه نگرانم میشه نگاه کنید 

بفرست عزیزم 

سلام عزیزان شما از ازمایش غربالگری سر در میارید دکترم فردا مطبه نگرانم میشه نگاه کنید 

خداروشکر خوبه عزیزدلم سندرومات منفی شده خداروشکر

شربت لاکسی ژل گرفتم عزیزم  سارا جون من ۵ روزه دارم انوکسا میزنم الان دیدم پدم خونیه بنظرت بخاط ...

من شیاف هم گذاشتم ولی لاکسی ژل برای من بهتر جواب داد. انوکسا خون رقیق می کنه مگه هماتوم خوب نشده بود؟ دکترم برای منو قطع کرده هم انوکسا هم آسپرین. تا قطع خونریزی انوکسا نزن

خدایا شکرت
هرچقدر بترسی بدتره برای من تا حدود ۱۶ هم رفت اما خیلی خیلی رعایت کردم و در کنارش دکتر برام قرص متیل ...

ممنون چیکا جون ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷