2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا دلم نمیخواد ذره ای از عذابای این 4 سال ناباروری و درمانشو حتی 1 نفر دیگه رو این کره خاکی تجربه ...

الهی آمین.

عزیزم انشالله به سلامتی گل پسرمون بغل بگیری.

فدات شم نظر لطفته😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی آمین. عزیزم انشالله به سلامتی گل پسرمون بغل بگیری. فدات شم نظر لطفته😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚  ...

واقعا جدی گفتم، لذت میبرم ازین که تو کمتر از 1سال خداروشکر از اون آدم استرسی تبدیل شدی به این سارای قوی که حالا خودش همه رو راهنمایی میکنه، مرسی قربونت برم ایشالله یه دونه ازون ترگل ورگلاش قسمت خودت، یا اگه دوتاییم سفارش دادی دوتاش قسمت خودت😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا جدی گفتم، لذت میبرم ازین که تو کمتر از 1سال خداروشکر از اون آدم استرسی تبدیل شدی به این سارای ...

آره واقعا خودمم هر ثانیه در عجبم که چه آرامشی دارم الان آماده هر اتفاقی هستم و کم نمیارم. یادم نمیره اولین بار که اومدم تاپیک دارچین بهم گفت با این استرس هیچ وقت موفق نمیشی. قربونت برم بی زحمت دوتایی میخوام 😊😊😊😊

شوخی میکنم هر چی که قسمتمه همون بشه. عزیزمی مامان خانومی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام مامان های عزیز 

راجع به آمپول زولادکس اطلاع دارید؟ علت تزریق قبل از  سیکل انتقال چیه؟

من علت ناباروری یائسگی زود رس بود برای فرزند دوم اقدام کردم ۶ ماه تو راه مطب دکترم هر دفعه یه چیز جدید میگه 

امشب بهم این آمپول داد سه ماه بزنم 

بیمارستان برام تزریق نکرد گفت دکترت اشتباه کرده 

نمی دونم چکار کنم؟

واقعا جدی گفتم، لذت میبرم ازین که تو کمتر از 1سال خداروشکر از اون آدم استرسی تبدیل شدی به این سارای ...

واقعاااا منم روزای اول که تاپیک اومده بود یادمه بعد از چندماه که برگشتم باورم نمیشد خودشه 😍 @داداشمممم    ❤️❤️ مطمئنم خیلی زوود زووووود نتیجه میگیری عزیزم

سلام مامان های عزیز  راجع به آمپول زولادکس اطلاع دارید؟ علت تزریق قبل از  سیکل انتقال چیه ...

مطمئنی این امپولو نوشته؟ چون آمپولش هورمونیه اما دور از جون برای سرطانیا ی اندامای جنسی تجویز میشه چه مرد چه زن . البته چون شکا میگید یائسگی زودرس شاید برای تحریک هورموناتون تجویز شده. اگه تووی کلینیکی جایی هست دکترتون همونجا باید بری برای تزریق و زیرجلدی تووی شکم هست🥶

سلام دوستان

من به امید خدا روز 8 هستم و دارم 12 روز پروژستون میزنم

دو شبه جای امپول شروع کر. به خارش منم خاروندم و الان قرمز و متورم شده و باز میخاره

به دکترم گفتم گفت امپول نزن شیاف بزار

حالا دیشب شیاف گذاشتم به جای امپول ولی خیلی نگرانم که اثر امپول رو نداشته باشه 😔

کسی هست تو این زمینه تجربه ای داشته باشه؟

ینی شیاف همون کار امپولو میکنه؟

چی کار کنم جای امپول خوب شه که بتونم دوباره امپول بزنم؟

سلام دوستان من به امید خدا روز 8 هستم و دارم 12 روز پروژستون میزنم دو شبه جای امپول شروع کر. به خا ...

ان شالله چند روز دیگه خبر خوش میدی بهمون. ان شاالله  ان شاالله 

وقتی دکتر گفته شیاف کفایت میکنه اعتماد کن

و اینکه آمپول را باید خیلی آروم آروم خالی کنن تا کمتر جمع شه و گوله شه . اینطوری خارش کم میشه و اونم باید تحمل کنی، تخارون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام ستایش جان بخوبیت عزیزم من آنوکسا ندارم فقط آسپرین میخورم که زنگ زدم آزمایشگاه گفت داروهای انعقا ...

وای...پس چرا به من نگفتن ، خدایا چرا باید همه چیزو ما با دکترا بگیم،حالا اگه خطا داشته باشه چکار کنم !

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان من به امید خدا روز 8 هستم و دارم 12 روز پروژستون میزنم دو شبه جای امپول شروع کر. به خا ...

عزیزم نگران نباش، من تو یه سیکل انتقالم فقط شیاف داشتم، این جا خیلی از بچه ها بودن که شیاف داشتن فقط و مثبت هم شدن😊

سلام دوستان اولین سونو را رفتم . ۵ هفته و ۵ روز ساک دیده شد. فتال پل دیده شد .  اما قلب ر ...

عزیزم تبریک میگم مبارک باشه انشالله بسلامتی بیاد بغلت آره جنین من 5 هفته قلبش تشکیل شد دکتر گفت قلبش میزنه انشاالله دو هفته دیگه قلبش هم میزنه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

دوستان من فردا میرم برای سونو هفته نهم توروخدا برام دعا کنید که همه چی خوب باشه کلا توهم میزنم میگم خدایا من علائمی نمیبینم جنین سلامت هست خیلی همش نگرانم

کلا استرس گرفتم که چرا زیاد علائم ندارم فقط حالت تهوع دارم بعضی وقتا ی کوچولو شکمم منقبض میشه و سمت راست ی درد خفیف میاد همسرمم عاصی کردم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .