2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پس منم منتظر باشم شکمم پر ترک بشه😂😂😂

نه انشاالله تو از ژن خوب ها باشی😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز خیلی متاسفم منفی شدین. امیدوارم طبیعی باردار بشین. قبلا لطف کردین پاسخ منو دادین که بار اول اب ...

من بار ادل فرزند اول فقط انتقالم با طفردوست بود مثبت شدم قبلش با دکترهای دیگه ویزیت شدم و دارو گرفتم .اینبار هم دکترم همش عوض شد وقت انتقال افتادم با ظفر دوست که متاسفانه منفی شد.اگه بخام باز انتقال بدم از اول یه دکتر انتخاب میکنم دکتر انصاری میگن خوبه ولی من خودم دکتر معترف رو بخاطر اخلاق و رفتار خوبش از اول انتخاب میکنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون عزیزم ان شاء الله برای هر دومون بارداری بی خطر و بچه های سالم باشن  ممنون ب خاطر دعای خ ...

فدات عزیزم 

انشالا🤲🤲🤲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
قربونت برم‌مهربون انشالله همه مامانا فندوقاشونو صحیح و سالم بغل کنن تو هم همینطور عزیزدلم

فدات عزیزمی😘

خانما راهنمایی کنید لدفن من ازمایش اولم منفی بوده زنگ زدم مرکز گفت امکان اینکه بره بالا بتا خیلی کمه ولی واسه اطمینان میخای انجام بده . حالا کسای که منفی شدید باز تکرار کردید ازمایش یا دیگه دارو قط کردین 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

عزیز دلم بسلامتی خداروشکر حالتون خوبه 

از چشم بد دور باشید❤❤❤🧿🧿🧿🧿

خانما راهنمایی کنید لدفن من ازمایش اولم منفی بوده زنگ زدم مرکز گفت امکان اینکه بره بالا بتا خیلی کمه ...

والا بتا مشکوک نبود مال من زیر ۲ بود تکرار نکردم و قط کردم 

مامانم دیشب داشت دعوا میکرد سر همین بیخیال باش نمیشه مردم طبق قانون تو باشن  😀😀 یکم بیخیال با ...

اره واقعا بنظرم تمام مشکلات استرسای ما از همین بیخیال نبودنمونه

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

قربونت برم بخیر گذشت

الهی به سلامتی

چشم و دلت روشن مامان نیلدا

روی ماهشو از طرف من ببوس❤❤❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام عزیزدلم خداروشکر که به خیر وخوشی گذشت 

قدم نو رسیده ات مبارک باشه انشاءالله که قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون 😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شربت لاکسی ژل بگیر ۴تا قاشقشو اخر شب با ۲ تا لیوان اب بخور.صبحش کار میفته شکمت. اگه دوروز مرتب بعداز ...

دست گلت درد نکنه عزیزم گرفتم حالا آخر شب میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من هر وقت اینطوری میشم تره میخورم خیلیییی کمپوت گلابی صبح بخور اگه خوب نشد اسمشو اگه اشتباه نک ...

شربت لاکسی ژل گرفتم عزیزم 

سارا جون من ۵ روزه دارم انوکسا میزنم الان دیدم پدم خونیه بنظرت بخاطر آنوکساس؟

دکتر من لاکسی ژل تجویز کرد خوب بود عزیزم/... 

منم امروز گرفتم حالا آخر شب میخورم ببینم چی میشه