2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه ها کسی اینجا دکتر آزیتا صفار زاده رو میشناسه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی ممنونم کجا برم بنظزتون انجام بدم منظورم کدام تخصص پزشک بابد برم عزیزم تا برام بنویسه؟ممنون میشم ...

محلا جان براي من دكتر خودم نوشت رزاقي.دكتر عارفي و رزاقي كامل مينويسن. ولي مهم اينه كه بعدش هم زيره نظره دكتري باشه كه بتونه متناسب بامشكلت بهت دارو بده. بعضي دكترها اصلا به ايمني اعتقاد ندارن. من دفعه پیش كه پیش پاكروش ميرفتم آزمايش داده بودم و مشكل داشتم ولي جز پردنيزولون اونم بعد از انتقال چيز ديگه اي بهم نداد. الان از قبل پانكچر 8 هفته پردنيزولون خوردم قبل انتقال سرم زدم و از روز 7 انتقال دوباره پردنيزولون شروع ميكنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو دوران تخمکشی حین مصرف داروها میشه نزدیکی کرد ؟ ما سر دی اف ای بالا مجبودیم  تخمکام نا ...

دكتر رزاقي گفت منعي نداره ما هم زياد داشتيم كمك ميكنه به بهتر شدن اسپرم.البته يك روز در ميان

كلا دكتر گفت تا قبل انتقال اوكي هست

راست میگی شوره جون.من اصلا هیچی انگار نه انگار که جنین انتقال دادم مثل روزای عادیم.باشه سعی میکنم تا ...

سلام اصلا جوش نزن منم اصلا هیچ علایمی نداشتم گفتم بیخیال پس بزار برم حموم حدود ۵ دقیقه تو حموم بودم یه هو زیر دلم درد گرفت اومدم بیرون بعد دیدم خوب شد گفتم حتما توهم زدم امیدی به مثبت شدن نداشتم اما در کمال نا امیدی ازمایشم مثبت شد پس اصلا دنبال علایم نباش الانم ۱هفته از ازمایشم میگذره هیچ علایمی ندارم فکر میکنم اشتباه شده ازمایش حالا منتظرم اخر ماه برم برا سونو 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیزم، بله من بودم  نه خیالت راحت هیچ مشکلی نیست. من هنوزم سر کار یا خونه بقیه حتی گاهی خ ...

قربونت عزيزم حرفاي شما مامانا ما رو دلگرم ميكنه

عزيزم شما تصميم داري ايشالله به سلامتي تا آخر سرهكار بري؟دكتر نظري نداشت؟

عزیزم باورکن علائم تو اون روزا فقط و فقط تاثیر داروهاس، تو بدن های مختلف و حتی تو یه آدم تو زمان های ...

نمیدونم بخدا گیج شدم از اینور این حرفارو به خودم میزنم ازاونورم باز میشینم غصه میخورم آخه بدنه من علائمو زود نشون میده حتی موقعی که باردار شدم وسقط کردم برای همین میگم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه دوهفته قبلشم هست

من الان ۳ هفته انتقال دادم یعنی الان تو هفتهی چند بارداری هستم دوستم میگه ۳ هفته نمیدونم میشه دقیق بهم بگین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام اصلا جوش نزن منم اصلا هیچ علایمی نداشتم گفتم بیخیال پس بزار برم حموم حدود ۵ دقیقه تو حموم بودم ...

عزیز دلم مبارکت باشه چشم سعی میکنم دعاکن تامنم آزمایشم مثبت بشه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دلم مبارکت باشه چشم سعی میکنم دعاکن تامنم آزمایشم مثبت بشه.

انشالله از همه مثبت بشه مخصوصا بچه های این تاپیک 

بچه ها امروز روز هفت انتقاله دریغ از ذره ای علائم😭حالم بده نمیدونم چکار کنم چرا خدا صدای مارو نمیشن ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که گرفته و باردار هستی . بار چندمت هست انتقال میدی؟ اینسری روز اول استراحت داشتی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
شما بعد از روز ١٢ كه منفي شدين داروهاتون رو قطع كردين؟

امروز میخا زنگ بزنم بینم چی میگن که داروهام قط کنم . شما کی میری ازمایش بی بی کامل منفی بود؟ عزیزم شما روز اول دوم انتقال کاملا استراحت کردی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان من دیروز رفتم دکتر گفت ۱۱هفته و ۵ روزم فرستاد غربالگری عدد ان تی ۱ و ان بی ۲و نیم بود گفت نرماله خوبه ؟بعد دوستان پردنیزلون دار راهنمایی کنید کی قط کردین یهو مال منو قط کرد هپارین هم گفت بکن یکی !زود نیست؟ نگرانم کسی می دونه کمک کنه؟ استرادیول هم قط کرد یهو شیاف از ۳تا گفت بکن یکی ....کلا از این همه کم شدن داروهام می ترسم شماها چن هفته کم کردین ممنون میشم بگین