2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم من یه هفته تاخیر داشتم

من دیشب دقیقا همه دردای پریودی اومد سراغم یعنی دقیقا عین روزی که پریود میشم به حدی دردش زیاد بود یه قرص خوردم رفتم پد گذاشتم که اگه نصفه شب شدم کثیف کاری نشه ولی صبح بیدار شدم دیدم پد تمیزه نشدم دوباره 😭😭😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزيزم منم مثل شما هستم روز ٦ انتقال.منم هيچ علامتي ندارم و دلم هم روشن نيست.نميدونم اينا فقط يه حسه ...

عزیزمم    هم تو هم منان به حق  فاطمه زهرا انشاالله مثبت بشین  اگه مثبت شدین هر سال این ایام فاطمیه  پنج  تا حدیث کسا بخونین  انشاالله که خیر به جان خودم به علایم نیست من بی علایم بودم مثبت شدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز روز هفت انتقاله دریغ از ذره ای علائم😭حالم بده نمیدونم چکار کنم چرا خدا صدای مارو نمیشن ...

من اصلا علائم خاصی نداشتم. چرا خودتو اذیت می کنی سینه های من تازه داره درد میگیره. استرس و از خودت دور کن پناه ببر به خدا

خدایا شکرت
عزيزم ايمني و انعقادي رو حتما به صورت كامل بديد نه موردي.دكتر از كجا فهميد كه شما نياز نداريد؟ چسب ج ...

مرسی ممنونم کجا برم بنظزتون انجام بدم منظورم کدام تخصص پزشک بابد برم عزیزم تا برام بنویسه؟ممنون میشم راهنمایی کنی؟

من اصلا علائم خاصی نداشتم. چرا خودتو اذیت می کنی سینه های من تازه داره درد میگیره. استرس و از خودت د ...

راست میگی شوره جون.من اصلا هیچی انگار نه انگار که جنین انتقال دادم مثل روزای عادیم.باشه سعی میکنم تا روز آزمایش لطفا برام دعاکن عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها ببخشید کرم واژینال ک برا عفونته تو پریود ک نمیشه استفاده کرد نه؟ من سه شب استفاده کردم. امشب ...

قرصش اینقدر راحتتر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چرا اینطوری نوشتم اینو🤭🤭🤭 مامانای عزیز واسه جلوگیری از ترک شکم چی خوبه

ماما که چیزی نیست باید مینوشتی دکترای عزیز   چند روز پسش رفتم دکتر  میکفتم چی بده بهم اینا گفت شعلت چیه این همه بلدی    

من هیسترو کردم که خراش داد بعد ماه بعدش اشتباهی پروژسترون مصرف کردم که سیکلم کنسل شد بعد ماه بعدش خر ...

پروژسترون مگه سیکلو کنسل میکنه ؟ 

بچه ها تو دوران تخمکشی حین مصرف داروها میشه نزدیکی کرد ؟ ما سر دی اف ای بالا مجبودیم  تخمکام نابود نشه   

عزيزم يادمه شما گفته بودين انتقال كه دادين بعد از چند روز رفتين سره كار.درست يادم مونده؟ منم از ديرو ...

سلام عزیزم، بله من بودم

نه خیالت راحت هیچ مشکلی نیست. من هنوزم سر کار یا خونه بقیه حتی گاهی خونه خودمون ایرانی میرم، تازه برای یبوست هم بهتره  

من مطلقا هیییچ علامتی نداشتم تا هفته هفت، واقعا گاهی شک میکردم خبریه  

بچه ها امروز روز هفت انتقاله دریغ از ذره ای علائم😭حالم بده نمیدونم چکار کنم چرا خدا صدای مارو نمیشن ...

عزیزم باورکن علائم تو اون روزا فقط و فقط تاثیر داروهاس، تو بدن های مختلف و حتی تو یه آدم تو زمان های مختلف فرق میکنه، اصلا هنوز هورمون بارداری تو خون ترشح نشده که علائم بده آخه، اگر میشد که میگفتن روز 5 آزمایش بدین!! تازه بعد ترشح هورمون تو خون باید به یه سطحی برسه که علائم نشون بده نه ازهمون اول

ببین من خودم سونو سینه رفتم تو دوران پانکچر هام برای چک آپ، بهم گفت سینه ات نمیدونم چی چیه با مصرف داروی هورمونی درد و حساسیت پیدا میکنی نگران نباش، بعد من تا هفته 10 اصلا سینه هام انگار نه انگاااااار   یعنی میگم بیخود الان منتظری، تازه اگر علامت داشتی هم هیچی رو نشون نمیداد جز مصرف داروی هورمونی!