2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
خانوما تومرحله پانکچر میشه رفت دندون پزشکی ودندون کشید؟آمپول بی حسی باداروهاتداخل پیدانمیکنه؟

ال دی با انتی بیوتیک تداخل داره بقیه رو حتما از متخصص بپرس

خدایا شکرت
مامای عزیط واسه جلوگیری از ترک شکم چی خوبه؟

هیچی. ولی ممکنه چرب کنی بعدا زودتر خوب بشه. معمولا اونایی که شکمشون کوچیکه ترک نمی خورن. بعد زایمان هم باید کرم ترمییم کننده بزنی جاشو بهتر می کنه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فدات شم هنوز هماتومم 50 میل بود البته از 160 کمتر شده ولی هنو خیلی بزرگه متاسفانه 4 روزه ندار ...

من خووم مشکل قند دارم از این کم تحرکی بخاطر دیابت میترسم سعی می کنم چیزهای شیرین نخورم و غذا کم بخورم بخاطر همین اکثرا فشارم پایینه دیشب ۸ رو ۵ بود. ولی به انداره کافی استرس هست امیدوارم درگیر دیابت نشم

خدایا شکرت
سلام خانما این ازمایش من هست که منفی بوده روز ۱۲ انتقال جنین بلاست نیازه دوروز دیگه تکرار کنم؟؟ فقط ...

متاسفم عزیزم بتا خیلی پایینه. فکر نکنم امیدی بهش باشه به مرکزت اطلاع بده ببین اونا چی میگن

خدایا شکرت
عزيزم منم مثل شما هستم روز ٦ انتقال.منم هيچ علامتي ندارم و دلم هم روشن نيست.نميدونم اينا فقط يه حسه ...

منم سعی میکنم بی تفاوت باشم ولی باز فکرم درگیرش میشه خودمم چن بار به خودم گفتم هرچی شد دیگه بیشتراز این کاری از دستم برنمیاد بخدا همه چیو رعایت کردم تمام آزمایشارو دادم فقط مونده که خدا بخواد.انشاءالله که برا هردومون بخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من دوماهه دارم فرتیل اید میخورم یعنی دوماه فایده نداره؟ گونال بگیرم بهتره یا سینال؟

ن خوبه ولی فرتیل کمه بازم بخور زخیرت خیلی کمه . اینو واقعا نمیشه فهمید یکی با سینال یه عالمه تخمک داره یکی با گونال کمتر داره . به من پیورگان دادن  گفت گونال اف بدم  چون من یبار گونال زدم هشت تا تخمک داشتم البته بدون  هیچ تقویتی گفتم یکی دیگه بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یعنی امیدی هست

خودت چند سالته ، زخیرت چند ؟ شوهرمنم همینه تقریبا مورفولوژی یک .  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ۳ سال پیش مرکز ابن سینا با انتقال اول باردار شدم حالا با انتقال یه جنین پسر منفی شدم  .به نظ ...

دو ماه باید بگذره برای انتقال مجدد. تو پروسه انتقال شانس هم دخیله تو بهترین حالت ۴۰ درصد شانس موفقیت و ۶۰ درصد منفیه. بازم تحقیق کن ببین با کدوم مرکز راحتتری یه ویزیت مام برو

خدایا شکرت
دی اف ای کدومه؟چنده؟

هفت 

عزیزم شما علائمی دارید؟؟

البته عزيزم سه تا از بيماراي دكتر خودم كه تو گروه هستيم و مثبت شدن هيچ علامتي جز درد پريودي نداشتن و از روزهاي ٨-٩ شروع شده.من خودم دفعه پيش كه منفي شدم درد پريودي شديد داشتم لك هم ديدم.يعني ميخوام بهت بگم كه اونم اثر دارو هستش ربطي به بارداري نداره

البته عزيزم سه تا از بيماراي دكتر خودم كه تو گروه هستيم و مثبت شدن هيچ علامتي جز درد پريودي ندا ...

خودمم دفعه قبلی همه علائم و حتی لک هم داشتم منفی شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه های گلم در حال سرویس کردن دهن مادرشون😂😂😂خوبن عزیزم دوساعت دیگه باید ببرمشون برای واکسن استرس ...

من دوستم شهر غریب بود شیر به شیر بچه اورد پرستار گرفته بود بیمارستان جایی بسپر ۳ روز در هفته یکی بیاد کمکت. یه چند ساعت پیشت باشه. من دوستم مادرش بود یه پرستار اورد  اخرا یکی از آشناهاشونم آورد تا این بچه ها بزرگ شدن 😀 

خدایا شکرت