2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045132 بازدید | 684429 پست

[QUOTE=220220588]نمیدونم عزیزم برای من یه قل دیرتر تشکیل شد دکتر احتمال داد که داره سقط میشه شاید خونریزیم بخاطر اون ...[/Q

عزیزم خداروشکر که این روزای پر استرس و تموم کردی و دو تا فرشته خدا گذاشت تو دامنت ماشالا ماشالا

برای ما هم دعا کن😗😗🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالا که تمام این سختیات تموم بشه و هماتومت رفع بشع بتونی باقی این روزا رو لذت ببری 🤲🤲🤲 خ ...

ممنون عزیزم

ان شاء الله برای هر دومون بارداری بی خطر و بچه های سالم باشن 

ممنون ب خاطر دعای خیرت

💕❤💕

مامای عزیط واسه جلوگیری از ترک شکم چی خوبه؟

سارا جون من روغن bio oilدارم ۲ ماهه استفاده میکنم هر روز و میگن خیلی خوبه مننظرم ببینم نتیجش چی میشه

و خدایی که در این نزدیکیست
مامای عزیط واسه جلوگیری از ترک شکم چی خوبه؟

به نام خدا 

هیچی

ژنتیک خوب مهمه😅

از ۳ ماهگی دائم روغن زیتون زدم

یک میلیون پول یه روغن ایتالیایی دادم

به هفته ۲۹ رسیدم یه شبه شکمم ترکید😬🤐😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
[QUOTE=220220588]نمیدونم عزیزم برای من یه قل دیرتر تشکیل شد دکتر احتمال داد که داره سقط میشه شاید خو ...

قربونت برم‌مهربون انشالله همه مامانا فندوقاشونو صحیح و سالم بغل کنن تو هم همینطور عزیزدلم

خداياشكرت....❤️ 

سلام خانما این ازمایش من هست که منفی بوده روز ۱۲ انتقال جنین بلاست نیازه دوروز دیگه تکرار کنم؟؟ فقط اینکه روز ۷ و ۸ بی بی چک من مثبت بود روز ۱۰ و ۱۱ منفی علتش چی بوده یعنی رشد نکرده یا لانه گزینی کرده بعد جدا شده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من ۳ سال پیش مرکز ابن سینا با انتقال اول باردار شدم حالا با انتقال یه جنین پسر منفی شدم  .به نظرتون همین مرکز دوباره امتحان کنم یا برم مام

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه عزیزم منم ازمایش دادم منفی بود😔😔 شما روز چند بی بی زدی 

شما بعد از روز ١٢ كه منفي شدين داروهاتون رو قطع كردين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚