2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ای‌جانم‌یکی‌یدونس‌قربونش‌برم بازم‌اگه‌میشه‌بارویان‌درارتباط‌باش‌.بگوکدوم‌داروتوقطع‌کردن چی‌رواضافه ...

بله هستم خودشون نتیجه سونوهامو میخواستن.

خدایا شکرت

دورت بگردم ان شاالله قبل انتقالم توخبر مادرشدنت رو بهم بدی.توروخداخیلی دعام کن.توشهر غریب تنهایی عزمم رو جزم کردم برااومدن نی نی هام.دکتر گفت پی ار پی با یه خراش کوچیکه خداکنه موثرباشه گفتم چسب جنینم بزن گفت همونه

@یامنان    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوره جون ال ارژنین رو قبل پانکچرم‌ هر دو استفاده کردین ؟ چرا تیکر نمیزاری عزیزم ؟ 😊

من قبل پانکچر هیچ مکملی نخوردم اطلاعی نداشتم فقط فولیک اسید میخوردم با متفورمین. ال آرژنین ۱۵ روز مونده بود به انتقال خوردم. فرتیل سی ام دو ماه قبل  میخوردم

خدایا شکرت
قبل ای وی اف نرفتی سونو‌؟ آره ویتامین ای ۲۰۰ یک روز در میان برام نوشته بود دکتر البته چندین سال هست ...

نه ازمایش ای دادم دیدم رنجش باید پنجاه باشه برامن چهارصد بود گفتم احتمالا خوب شده اونم  دیگه نرفتم   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
 سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندوم ...

مولورا چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دورت بگردم ان شاالله قبل انتقالم توخبر مادرشدنت رو بهم بدی.توروخداخیلی دعام کن.توشهر غریب تنهایی عزم ...

انشاءالله عزیزم.عزیزم لایق باشم چشم حتما.من ته قلبم میگه ایندفعه دیگه حتما فندوقات تا ۹ماه تودلتن عزیزم.اینکارای که دکتر گفته همش موثره انشاءالله خیالت دیگه راحته تمام چکابا روهم انجام دادی.دلتو به خدا بسپار خدا خودش حواسش بهم هست.منم بااینکه توشهر خودمم ولی هیچکی کمک حالم نیست همه کارامو خودم انجام میدم فقط باید خدا بخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من بار دومم بود که انتقال دادم و دیگه جنین هم ندارم.  تعیین جنسیت بودم.  ۳ بار تخمک‌کشی ...

من از۶تا جنین یه پر توش بود انتقال دادم . عزیزم شما بی بی چک نزدی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉