2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
اره هماتوم با خونریزیزیاد داشتم. یک دونه اس‌. گفتن تو شهر خودت زیر نظر پزشک باش. موهام زیاد بلند نیس ...

عزیزم بهتره رعایت کنی من هماتوم اینا نداشتم موهامم بلنده تا کمرم هر ده روز یبار میرم تحمل میکنم الانم خداروشکر خوبه زمستونه آدم زیاد عرق نمیکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یه مدت گیاهی برا کیست  خوردم ولی سونو جدید نرفتم بعد ای وی اف میرم سونو ببیتم چه طور شده دار ...

قبل ای وی اف نرفتی سونو‌؟ آره ویتامین ای ۲۰۰ یک روز در میان برام نوشته بود دکتر البته چندین سال هست که من میخورم با اون کنترل هم شده بود اما چون خیلی وقته سونو‌ نرفتم قبل تخمک کشی هم نرفتم اون روزم زیر بغلم درد میکرد نگران شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرولاکتین بالا نداشته باشی سیاه دونه پرولاکتین بالا میبره. نزدیک های تخمک کشی پیاده روی با احتیاط با ...

واقعا سیاه دونه پرولاکتین رو بالا میبره ؟ من نمیدونستم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره هماتوم با خونریزیزیاد داشتم. یک دونه اس‌. گفتن تو شهر خودت زیر نظر پزشک باش. موهام زیاد بلند نیس ...

ای‌جانم‌یکی‌یدونس‌قربونش‌برم

بازم‌اگه‌میشه‌بارویان‌درارتباط‌باش‌.بگوکدوم‌داروتوقطع‌کردن

چی‌رواضافه‌کردن..

کلا‌کوتاه‌کن‌..ازعید۱۰ماه‌گذشته‌ها

یه‌کوچولوهم‌بزنی‌راحت‌ترمیری‌میای

اشکال‌نداره‌جان‌دل

اینم‌میگذره..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خواهرم داخل قابلمه های کوچیک اماده کرده. گداشتم سر کاغذ یک ربع بعد اماده بودن. یخچالم پر قابلمه فینگ ...

عزیز دلم😂😂😂😂

منم همینم 😂😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم قربونت خوبه عزیزم  اسمشو گذاشتیم بهار عزیزم تقریبا مثل همونه مثلا اون وقت که من ان ...

واای‌چه‌‌اسم‌قشنگی..نامدارباشه‌بهارخانوم

پس‌‌هزینه‌دوانتقال‌میگیرن

من‌‌پیش‌خودم‌گفتم‌احتمالا‌‌هزینه‌یه‌انتقال‌بگیرن🤦‍♀🤭🤭

راستی‌‌قانون‌رویان‌چطوره‌..منظوراستراحت‌اینا‌درچه‌حدباشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
پیاده روی هر روزه داشته باش. اب زیاد بخور. تغذیه سالم داشته باش. مولتی ویتامین ها رو تهیه کن فرتیل س ...

شوره جون ال ارژنین رو قبل پانکچرم‌ هر دو استفاده کردین ؟ چرا تیکر نمیزاری عزیزم ؟ 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
واای‌چه‌‌اسم‌قشنگی..نامدارباشه‌بهارخانوم پس‌‌هزینه‌دوانتقال‌میگیرن من‌‌پیش‌خودم‌گفتم‌احتمالا‌‌هزین ...

مرسی عزیزدلم

اره تقریبا همون دوتا انتقاله

بعد انتقال که حدود یک و ساعت و نیم نگه میدارن بعد میگن استراحت نسبی باشه کار سنگین نکنین و کارایی که باعث خستگی میشه نکنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم قربونت خوبه عزیزم  اسمشو گذاشتیم بهار عزیزم تقریبا مثل همونه مثلا اون وقت که من ان ...

مبارکه عزیزم . چه اسم قشنگی . 

سارا جون برای تعیین جنسیتم دو مرحله ای انتقال میدن ؟

مبارکه عزیزم . چه اسم قشنگی .  سارا جون برای تعیین جنسیتم دو مرحله ای انتقال میدن ؟

مرسی عزیزدلم

نمی دونم عزیزم ولی اگه جنین داشته باشید و جنین شناس بگه بلاست میشن فک کنم بشه

مرسی عزیزدلم نمی دونم عزیزم ولی اگه جنین داشته باشید و جنین شناس بگه بلاست میشن فک کنم بشه

اهان مرسی گلم . عزیزم دکتر دو ماه قبل پانکچر پردنیزیون و آسپرین داده بهم . شمام داشتین ؟

اهان مرسی گلم . عزیزم دکتر دو ماه قبل پانکچر پردنیزیون و آسپرین داده بهم . شمام داشتین ؟

قربونت نه من پردنیزولون دو هفته قبل انتقال داشتم اسپرینم بعد انتقال

سلام عزیزم من الان دیدم سؤالت رو.اول این که تست پاپ اسمیر دادی زخم نداره رحم؟ چون تجربه شو دارم تا ح ...

سلام عزیزم تست دادم.سونو هم دادن.دکتر م مفنامیک داده روز ی۳تا میخورم.استراحتم کمه تاشب سرکارم.آزمابشات دادن ۲۰ روز دیگه حاضرمیشه که ببرم.رازیانه هم هرشب دم میکنم میخورم.بازم ممنون که جواب دادین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانم ها بخاطر هماتوم چقدر لستراحت کردین؟ حمام کی رفتین؟ اصلا داخل خونه قدم نمی زدین؟ انوکسا و آسپرین ...

من خونریزیم بخاطر هماتوم نبود قربونت برم. اما حموم‌در حد ۵ دقیقه اونم با اب ولرم داخل خونه هم قدم میزدم

خداياشكرت....❤️