2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
سلام دوستان کسی میدونه تا چند روز بعد انتقال جنین باید قرص استرادیول استفاده کرد

فک کنم تا ۱۲ هفته عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰۷بود عزیزم.هم انسولین میزنم هم۱دونه گلای وانس

عزیزم شما گلای وانس میخورین روی وزن بچتون تاثیر نداشته ؟ اخه میگن کلای وانس نمیزاره بچه خوب رشد کنه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندومتر سه خطی بود و سایز هشت.ازدوشنبه امپول پروژسترونم شروع میشه .فردام باید برم باجنین شناس صحبت کنم برا جنینام چون نظر دکترم رو مورولا بود و گفت جدیدا تثبات شده ک مورولا درصدموفقیتش بیشتره.انتقال اولمم مورولا بود ک مثبت شد.توروخدا خیلی دعام کنید

سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندومتر سه خطی بود و سایز هشت.ازدوشنبه امپول پروژسترونم شروع میشه .فردام باید برم باجنین شناس صحبت کنم برا جنینام چون نظر دکترم رو مورولا بود و گفت جدیدا تثبات شده ک مورولا درصدموفقیتش بیشتره.انتقال اولمم مورولا بود ک مثبت شد.توروخدا خیلی دعام کنید

سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندوم ...

بسلامتی رکسانا جون . انشالله که این سری میچسبن به دلت تا ۹ ماه . مورولا چجوریه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم تست دادم.سونو هم دادن.دکتر م مفنامیک داده روز ی۳تا میخورم.استراحتم کمه تاشب سرکارم.آزمابش ...

عزیز دل با دارو شیمیایی نباید گیاهی بخوری!

رازیانه خوردن رو قطع کن شاید اصلا اثر همون باشه. رازیانه یه خروار هورمون داره! کلا تو دوران ای وی اف به اندازه کافی دارو شبمیایی میگیری، معلوم نیست مخلوطش با گیاهی چه کنه با بدنت! بی خیال گیاهی ها بشو، مخصوصا دم کرده ها

عزیز دل با دارو شیمیایی نباید گیاهی بخوری! رازیانه خوردن رو قطع کن شاید اصلا اثر همون باشه. رازیانه ...

آره منم حرف شما رو قبول دارم .‌از دکترم‌پرسیدم تخم هویج ، رازیانه ، سیاهدونه خوبه ؟ 

گفت فکرشم‌نکن و دورش نرو .‌گیاهی با شیمیایی رو قاطی نکن

خدای من خدای معجزه هاست . 
چرا عزیزم خدا صبرشم میده انشاالله قسمتت بشه میفهمی تو اوج درداایی که غیر قابل تحمله من دائم میگم خ ...

ای جانم چقدر خوب حرف میزنی, ازحرفهات ارامش میباره, چقدر خوبه هممون هرلحظه لحظه مون شکرگزار خداباشیم. 

خداببخشه برات دوتاشونم, ایشالله بدنیا بیان بسلامتی ودیگه دنیا به روت بخنده باهرلبخندشون😍😘😘

توکل بخدای بزرگ ایشالله خداروماروقابل بدونه مادرشیم بادعاهای شما

سلام بچه هاخوبین😍😍😍من شنبه بعدی انتقالمه دکتر گفت پنجشنبه پی ارپی کنم امروز سونوشدم ک اندوم ...

وای عزیزم مبارکه دیگه چیزی نمونده برا اینکه فندوقات بیاری خونه.من مطمئنم اینبار دیگه مامانی عزیزدلم😍از صبح فقط بخاطر خبرت میومدم سایت😄

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦