2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام خانم ها قرار شد پری سوم برم برای انتقال مجدد به یاری خدا.حالا به نظرتون چه کار کنم که شانسم بیش ...

پیاده روی هر روزه داشته باش. اب زیاد بخور. تغذیه سالم داشته باش. مولتی ویتامین ها رو تهیه کن فرتیل سی ام خوبه. من رویال ژلی و ال آرژنین هم استفاده کردم یدوفولیک هم بچه ها استفاده کردن.

خدایا شکرت
چون ديدم دكترم برا مريضاش يكي انتقال داده بود بااينكه جنين داشتن

یکی با من انتقال داشت جنین زیاد داشت ۵ تا جنین باز کردن ۳  تا بلاست براش انتقال داده بودن

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی با من انتقال داشت جنین زیاد داشت ۵ تا جنین باز کردن ۳  تا بلاست براش انتقال داده بودن

ولي فك كنم جديدا براي جلوگيري از چن قلويي كه ميگن عوارض داره مقاومت ميكنن زياد انتقال نميدن حالا اگه تعداد احتمال و ميبرد بالا خيلي خوب بود ولي اگه فرقي نداشته باشه همون يكي هم بشه من خداروروزي هزار بار شكر ميكنم

والا خودش میگه۳۸هفته۴روز میشه.اما این هفته های اخر سخت میگذره ندا.من پا درد خیلی اذیتم میکنم

آره عزیزم خیلی سخت میگذره منم پاهام مخصوصا صبحا مچ پام داره از درد منفجر میشه ورم میکنه باز خداروشکر دیگه زیاد نمونده عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چون ديدم دكترم برا مريضاش يكي انتقال داده بود بااينكه جنين داشتن

باور کن  دوتا یا یکی بهتر از سه تاست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
پیاده روی هر روزه داشته باش. اب زیاد بخور. تغذیه سالم داشته باش. مولتی ویتامین ها رو تهیه کن فرتیل س ...

قبل تخمکشی پیاده روی و روعن سباهدونه خوبه ؟"

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بدنت ضعیف نیست که؟ من یبار بعد ماه رمضون اینطور شدم. اهن و نوروبیون ادامه بده

نوروبیون همون ویتامین ب دوازده هست امپول قرمز؟ 

خانم ها بخاطر هماتوم چقدر لستراحت کردین؟ حمام کی رفتین؟ اصلا داخل خونه قدم نمی زدین؟ انوکسا و آسپرین ...

سلام عزیزم خونریزیت قطع شد؟

من تا زمانی که رفتم سونو گفت کلا ازبین رفته استراحت مطلق بودم تو این فاصله حموممو رفتم شاید هفته ای ۲ بار یا ۳ بار ولی خب تایم خیلی کم 

من چون موهام زود چرب میشه اصلا نمیتونم حموم نرم همین الانم تند تند تو حمومم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فیبرو کیستیک ببخشید اشتباه شد، کلا کیست ؟

من

منم همین ماه یا ماه آینده میرم سونو‌ خدا کنه چیزی نباشه تا بتونم دوباره پانکچر کنم ،پانکچر اولم بی ن ...

من یه مدت گیاهی برا کیست  خوردم ولی سونو جدید نرفتم بعد ای وی اف میرم سونو ببیتم چه طور شده دارو نداره که کیست سینه ویتامین ای میدن فقط  

ولي فك كنم جديدا براي جلوگيري از چن قلويي كه ميگن عوارض داره مقاومت ميكنن زياد انتقال نميدن حا ...

عزیزدلم صددرصد تعداد یه تاثیری داره دیگه هرچند کم ولی خب صددرصدی نیست دیگه مشخص نمیکنه خیلیا یه دونه انتقال دادن گرفته براشون خیلیا ۲ تا ۳تا انتقال دادن ۱ دونه اش گرفته خیلیام تعداد بالا هیچ کدوم نگرفته 

دکتر من برا انتقالم دستور داده بود ۱ جنین برام انتقال بدن بخاطر وزن بالام واینکه زیر ۳۰ سال هستم میگفت اگه دوقلویی بشه برات خیلی خطرناکه ولی من قبول نکردم انقدر رفتم به دکترم گفتم به جنین شناس گفتم آخر ۲تارو برام انتقال دادن که خداروشکر ۱ دونه اش گرفت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قبل تخمکشی پیاده روی و روعن سباهدونه خوبه ؟"

پرولاکتین بالا نداشته باشی سیاه دونه پرولاکتین بالا میبره. نزدیک های تخمک کشی پیاده روی با احتیاط باید باشه چون تخمدان ها بزرگ شدن. از ماه های قبل داشته باشی خیلی خوبه. تو سیکل پانکچر نمی دونم سیاه دانه خوبه یا نه  برای انتقال بچه ها استفاده کردن 

خدایا شکرت