2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اا.خوب حالا رفتی خوب شد.هیچی نیست.یعنی چندهفته و چندروزت میشه اون روز؟من جات ذوق مرگم😍😍😍فقط۶روز م ...

قربون ذوقتون برم،بخدا پیاماتونو میخونم شرمنده میشم اصلا نمیدونم چی بگم که انقد بهم لطف و محبت دارید

38 هفته کامل میشم آره چون اصلا دیگه برام قابل تحمل نبود دردش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارکش چی بود عزیز دلم اون که ضخیم بود. من اینسری پویش دارو گیرم اومد گرفتم خدا کنم این نباشه😢

نه اسمش این نبود یه چیز دیگه بود خیلی دارم فک میکنم یادم بیاد چی بود! واقعا نتونستم استفاده کنم فقط دوروز تونستم ! از امپول معمولی کلفتتر بود خیلی افتضاح خدا نصیب هیشکی نکنه

نگران نباش اینی که گفتی نبود

ممنون عزيزم، آره به من ١٤ دي وقت داده ولي گفته هفته ديگه برم باز چك بشم كه دقيق بهم بگه. طول سرويكس ...

تو سونوهات که میری خودت حتما بپرس البته تو سرویکست خوب بوده من از اول 29 بود واسه این همش تو نسخه هام دکترم خواسته، ای جونم میشه 1 هفته بعد من الهی به سلامتی بغلش کنی،توام آندومتریوز داشتی؟ وااای الهی هیچکس تجربه اش نکنه بخدا الانم از درد بیدارم هنوز

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@nilda71   عزیزم سوزن آنوکسارو تا انتها داخل میکنی میزنی داخل شکم؟؟؟؟

آره عزیزم تا انتها باید بزنی، بخدا نمیرسه به بچه بزنید با خیال راحت😂😂

فقط با دو انگشت حتما بگیرید بعد تزریق کنید

نه اسمش این نبود یه چیز دیگه بود خیلی دارم فک میکنم یادم بیاد چی بود!  واقعا نتونستم استفاده ک ...

آخیش خیالم راحت شد. عزیزم خدا رو شکر جوابه سختیاتو با معجزه خدا گرفتی. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای بابا پس احتمالا اکثر ماها هم اینو‌ تجربه کنیم ! 😁 به سلامتی به دنیا بیاد گل پسر انشاالله 😍 برا ...

شمام آندومتریوز دارین؟ تو تخمدان یا لگن؟ وای الهی هیچکس تجربه اش نکنه انگار استخونمو دارن میشکنن اشکام همش سرازیره 😔

مرسی قربونت برم ایشالله شمام دردونه اتو سالم و سلامت بغل کنی چشم روی جفت چشمام

واااااای نیلدا جونم🤩🤩🤩🤩حالتو خریدارم چه روز شماریه خوبی😍😍😍بخدا ذوق کردم گفتی هفته دیگه نی نی ...

من قربون مهربونیت برم، بخدا عشقید،بهترین دوستای مجازی اما واقعی، قربون ذوقت برم چند ماه دیگه من ذوق کنم واسه روز زایمان تو

واقعا الهی همه خانومای چشم انتظار این روز و تجربه کنن 

بچه ها بنظرتون من با وجود استراحت مطلق البته دکترم میگفت استراحت نسبی میتونم بشینم یا باید دراز کش ب ...

عزیزم نسبی اگه گفته میتونی یکم بشینی، در حد دستشویی و حمام راه بری، فعالیت نباید داشته باشی

آره یعنی صاف مامان خانوم. خب پس میتونی انوکسا رو صبح بزنی یا هر ساعتی که دوس داری. آره البرز دارو عا ...

پویشم خیلی خوبه سارا

فقط تا سعی دارید اسوه نگیرید وااای اون اشک درمیاره قشنگ

انشاءالله اوکیه عزیزم حالا گرفتی بیا بهم بگو دونه چند افتاد برات مرسی

با تامین اجتماعی دونه ای 21000 تومنه آزادش 76 تومن

آخیش خیالم راحت شد. عزیزم خدا رو شکر جوابه سختیاتو با معجزه خدا گرفتی. ❤

قربونت عزیزم از ته دلم با همین معجزه از خدا میخوام صلاحت و بزار ه جلو پات و به زودی مامان بشی عزیزم😍😍😍😍هرووز بچه های اینجارو  دعا میکنم اونا که باردارن زایمان خوبی داشته باشن منتظرا دیگه منتظر نباشن❤️

تو سونوهات که میری خودت حتما بپرس البته تو سرویکست خوب بوده من از اول 29 بود واسه این همش تو نسخه ها ...

دكترم خودش سونو ميكنه تو مطب، فقط اصلي ها مثل انتي و آنومالي و اكو قلب و داپلر رو رفتم بيرون. دقيقا يك هفته بعد از شما😍 نه آندومتريوز ندارم ولي انگار سرشو تكون ميده، استخوناي پايين درد ميگيره، ولي دو سه بار درد گرفت ديكه تا الان درد نرفته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شمام آندومتریوز دارین؟ تو تخمدان یا لگن؟ وای الهی هیچکس تجربه اش نکنه انگار استخونمو دارن میشکنن اشک ...

وای عزیزم ایشالا هفته دیگه روی ماه خوشکلشو میبینی تمام این روزا و دردا یادت میره❤️❤️❤️من کلی ذوق دارم 😜😂