2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045347 بازدید | 684460 پست
منم بیمه تامین اجتماعی ام

عه بچه ها تو تاپیک میگن با بیمه تامین اجتماعی دونه ۲۸ میفته براشون که شما چرا آزاد خریدی؟

تازه یکی جدید گفت ظاهرا با بیمه تامین اجتماعی رایگان میفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای واااای چه بد،،،انتقالم نمیدن بهت؟

اره.ایندفعه پرسیدم گفت انگار انتقالم گفتن از اخر اردیبهشت ب بعد نمیدن گفت پرونده دوتا انتقال قبلی ردبیار شاید قبول کردن.شما دوتاانتقال رو هزینه شودادن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارکش چیه خریدی البرز دارو هست؟

سارا جان آنوکسا هم باید سرساعت زده بشه؟

کی بزنم بهتره؟

الان زدم یه کم از تو سوخت سوزنم کشیدم بیرون خون اومد اشکالی نداره؟

سوزنشو تا ته بکنم تو شکمم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره.ایندفعه پرسیدم گفت انگار انتقالم گفتن از اخر اردیبهشت ب بعد نمیدن گفت پرونده دوتا انتقال قبلی رد ...

چه مسخره آخه با این قانوناشون 

سارا جان آنوکسا هم باید سرساعت زده بشه؟ کی بزنم بهتره؟ الان زدم یه کم از تو سوخت سوزنم کشیدم بیرون ...

من سر ساعت میزنم دکترم گفت سر ساعت. سوزش رو کلا داره این امپوله. مال منم یکم خون میاد یه وقتایی. آره سوزنو تا ته ببر عزیزم هواشم نمیخواد بگیری. شکمتو با دست جمع کن بعد ۹۰ درجه بزن و خیلی آروم تزریق کن من سری قبل تند میزدم همش کبود بودم. شب بزنی خیلی بهتره چون تا صبح تحرکی نداری اینجوری خونرسانی میشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من سر ساعت میزنم دکترم گفت سر ساعت. سوزش رو کلا داره این امپوله. مال منم یکم خون میاد یه وقتایی. آره ...

مررررسی عزیزدلم ۹۰ درجه منظور همون صافه دیگه؟🙈🙈

من آسپرینم دارم اونم موقع خواب میخورم 

راستی اون مارک البرز دارو خوبه یانه؟

مررررسی عزیزدلم ۹۰ درجه منظور همون صافه دیگه؟🙈🙈 من آسپرینم دارم اونم موقع خواب میخورم  راست ...

اره البرز خوبه من یه مارک دیگه داشتم وای باورت نمیشه مثل میل کاموا بود! اینجا همش میگفتم وای درد میگیره همه میگفتن نه !! بعد بچه ها بهم گفتن مارکش چیه فهمیدیم اون مارکی که من میزنم سوزنش عین میل بافتنیه 

این البرز داروو خیلی نازک و خوبه نترس تا ته فرو کن اروم بکش بیرون اما کلا با حوصله تزریق کن

اره البرز خوبه من یه مارک دیگه داشتم وای باورت نمیشه مثل میل کاموا بود! اینجا همش میگفتم وای درد میگ ...

باشه عزیزم چشم 

سلام عزیزم، همین الان اومدم، گفت دردم به خاطر آندومتریوزمه، وزن بچه داره به کیستا فشار میاره و باعث ...

اا.خوب حالا رفتی خوب شد.هیچی نیست.یعنی چندهفته و چندروزت میشه اون روز؟من جات ذوق مرگم😍😍😍فقط۶روز مونده تا نی نی رو ببینی🥰اخ قلبم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مررررسی عزیزدلم ۹۰ درجه منظور همون صافه دیگه؟🙈🙈 من آسپرینم دارم اونم موقع خواب میخورم  راست ...

آره یعنی صاف مامان خانوم. خب پس میتونی انوکسا رو صبح بزنی یا هر ساعتی که دوس داری. آره البرز دارو عالیه من اینسری پویش دارو خریدم امیدوارم مثل البرز دارو خوب باشه

اره البرز خوبه من یه مارک دیگه داشتم وای باورت نمیشه مثل میل کاموا بود! اینجا همش میگفتم وای درد میگ ...

مارکش چی بود عزیز دلم اون که ضخیم بود. من اینسری پویش دارو گیرم اومد گرفتم خدا کنم این نباشه😢

مامان گلا رانندگی برا ماها اشکالی نداره؟ من امروز رانندگی کردم یه دفعه نزدیک بود تصادف بشه خیلی بد ...

نه عزیزم موردی نداره من که رانندگی میکنم از دکترم سوال کردم گفت موردی نداره فقط مسیر طولانی نباشه بعد درمورد انوکسا هم دکتر بهم گفت رو در یخچال بزارم یعنی نه بیرون یخچال باشه نه داخل رو در یخچال بهترین جا هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اها فکر کردم غولی تو بارداری مونده😂😂 اینا که تازه گودیزالاهای مرحله اوله، از غول گذشته حواسم به ...

😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا