2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
یاخدا🙄🙄🙄بیمه تون چیه تکمیلیه؟

تینا پست بالا گفت انگار دونه ۲۰ گرفته من الان زدم ماشین حساب دونه ۱۷۶۰۰ افتاده برام البته داروخونه ای گفت دارو گرون شده جدیدا اون ماوالتفاوت هنوز مورد تاییدِ بیمتون نشده بخاطر اون یه مقدار بالاتر افتاد برات 

منم دفعه اولمه میگیرم از حرف اون آقا اینجوری فهمیدم که قبلا ارزونتر بوده الان رفته روش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تینا پست بالا گفت انگار دونه ۲۰ گرفته من الان زدم ماشین حساب دونه ۱۷۶۰۰ افتاده برام البته داروخونه ا ...

اها درسته عزیزم منم احتمالا شنبه اگه سونواوکی باشه دیگه دکتر برام مینویسه بگیرم ببینم چقدمیشع

چ خوب گرفتی من 16 تا گرفتم 1200 و خورده ای

آره عزیزم من بیمه دارم بخاطر اون خوب افتاده آزادشو پرسیدم گفت ۷۶ تومن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اها درسته عزیزم منم احتمالا شنبه اگه سونواوکی باشه دیگه دکتر برام مینویسه بگیرم ببینم چقدمیشع

انشاءالله اوکیه عزیزم حالا گرفتی بیا بهم بگو دونه چند افتاد برات مرسی

عزیزم هزینه پانکچرو انتقالت رو از بیمه گرفتی؟

آره عزیزم برگه اتاق عملو با نسخه وبرگه های صندوق بردیم بیمه پرداخت کردن ولی راستشو بخای یادم نیست چقدر ریخت 

اهاخداروشکرعزیزم😘😘😘من چون تخمک اهدایی بود شاملم نشد

ای واااای چه بد،،،انتقالم نمیدن بهت؟